• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Bumbastik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
730
9 taksit yok max 6

Öncelikle belirtiyorum, Eğer World kartınız varsa İdefix üzerinde 5000/1000 TL kampanyası mevcut. Bu kampanya ile 6.699 TL'ye geliyor. World kampanyası olmayanlar Amazon üzerinden devam etsinler. Aradaki fiyat farkı 300 TL.

458 nit parlaklık, 1490:1 kontrast oranı ve %131 sRGB renk gamutuna sahip. Panel açısından her alanda tipik IPS monitörlerden daha iyi değerler veriyor ve fiyat açısından rakipsiz bir model. Bu fiyata rahatça alın geçin diyebileceğim bir monitör bu. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. (A)

Öncelikle belirtiyorum, Eğer World kartınız varsa İdefix üzerinde 5000/1000 TL kampanyası mevcut. Bu kampanya ile 6.699 TL'ye geliyor. World kampanyası olmayanlar Amazon üzerinden devam etsinler. Aradaki fiyat farkı 300 TL.

458 nit parlaklık, 1490:1 kontrast oranı ve %131 sRGB renk gamutuna sahip. Panel açısından her alanda tipik IPS monitörlerden daha iyi değerler veriyor ve fiyat açısından rakipsiz bir model. Bu fiyata rahatça alın geçin diyebileceğim bir monitör bu. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. (A)
Sen o Grubun sahibi misin jdndn

Doğru düzgün incelemesini bulamadım. Olanlar da H27T7P-2 modelinin görünüyor. Trendyol'da satıcı H27T7P-2 değil demiş bu monitör için. Geçen günkü indirimde Amazon'dan H27T22C-3 olanı almıştım, daha gelmedi. Onun kargoyu geri yollayıp bunu almaya değer mi acaba?

Geri