Telefonunuzun Ömrünü Uzatmak İçin Yaptığınız Şeyler Neler.

Reaksiyon skoru
77
Şarj hızını standart modda kullanıyorum.
Pili 20-80 arası kullanıyorum.
Oyunlarda fps yi 60 da tutuyorum ve telefonun fazla ısınmamasını sağlığıyorum
Virüs taramaları.
Gereksiz dosyaları,
kullanmadığım uygulamaları siliyorum

Toplam 5-7 sene kullanma hedefim var

Telefon poco x8 pro

Alabilirsin... Kimse iş adamı değil ama kimseninde elinden telefon düşmüyor. Daha iyi yapabilecek bir şeyin yoksa sende haklısın abem.
Valla sosyal medya bir alışkanlık haline geldi artık olmasa da olur. Benim için akıllı telefonun tek avantajı navigasyon bir google ve youtubedan her bilgiye anlık ulaşma konforu. Bunlari sağlayan akıllı telefon kadar seri çalışan eski nokialar kadar şarjı uzun ömürlü olan telefon olsa direkt geçmek isterim. Ömrümüzden çalıp sosyal medyaya oyunlara veriyoruz

Şarj hızını standart modda kullanıyorum.
Pili 20-80 arası kullanıyorum.
Oyunlarda fps yi 60 da tutuyorum ve telefonun fazla ısınmamasını sağlığıyorum
Virüs taramaları.
Gereksiz dosyaları,
kullanmadığım uygulamaları siliyorum

Toplam 5-7 sene kullanma hedefim var

Telefon poco x8 pr
insta tiktok yok wp var
twitter sadece barça taymı ve birkaç sanal arkadasım için var .
oyun sadece satranç var o da ne telefon ısıtıyo ne de şarj yiyo. pil 20 80
ekran parlaklığı mü kün olduğunca en en düşükte kullanıyorum geceleri en düşük bile çok geliyor metin puntosundanda düşürüyorum günde bataryayı maks 100 110 barem kullanıyorum. youtube falan tablet tv pc den kullanırım. bu kadar yani absürt bişe yok oyun oynamamak ve 20 80 kullanmak bide telefonu çok kullanmamak şarjda kullanmamak yeterli telefon yaz sıcağına rağmen asla ısınmıyor böylece

Telefonu ısırmamak, ranzanin ust katindan asagiya atmamak, üstüne bilerek basmamak. Onun disinda extra bir ugras vermiyorum zaten iphone degilse 4 seneye çöp oluyor.

5 yıl kullandıktan sonra bunun önemi yok güncelleme ve destek kesildikten sonra elinizdeki cihaz istediği kadar temiz olsun bir işe yaramıyor o yüzden en güzeli canı çıkana kadar kullanmak en iyisi.

Hiçbirşey :) telefon bozulsun hocam benden ve keyfimden önemli değil :)

Geri