kaybishuza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 308
kapat gözleriniŞu ***** konuyu görmek istemiyorum artık
500. Falan açılışı
Ürün paylaşın ya da paylaşmayın
kapat gözleriniŞu ***** konuyu görmek istemiyorum artık
500. Falan açılışı
Ürün paylaşın ya da paylaşmayın
vatan indirim kelimesinin anlamını bilmiyo mu la13 Eylül Pazar gecesine kadar geçerli
Kampanya linki
Seçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!
Seçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!www.vatanbilgisayar.com
anakartlar
kasalarSeçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!
Seçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!www.vatanbilgisayar.com
psuSeçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!
Sıvı SoğutmaSeçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!
ekran kartları (pek bir model kampanyada yok)Seçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!
İşlemcilerSeçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!
Seçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %20'ye Varan İndirim!
Güzel Ddr4 bir anakart alınır mı sizce bütçe maks 7
6272 TLGüzel Ddr4 bir anakart alınır mı sizce bütçe maks 7
MSI B550 GAMING WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4800(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B550 GAMING WIFI Amd B550 Soket AM4 DDR4 4800(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
6272 TL
Kasa matx belirtmeyi unutmuşumAlıntıyı görüntüle
ben dün outletten bunu aldım yedek ddr4 anakart
https://www.amazon.com.tr/MSI-PRO-B760-P-WIFI-DDR4/dp/B0BJW1G7VN alabileceğin en uygun ve iyi ddr4 bu sanırım
Offf çok iyiymişti görsem yapıştırırdım direk hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
ben dün outletten bunu aldım yedek ddr4 anakart
https://www.amazon.com.tr/MSI-PRO-B760-P-WIFI-DDR4/dp/B0BJW1G7VN alabileceğin en uygun ve iyi ddr4 bu sanırım
Bütçe ne ?arkadaşlar yıllarca intel işlemci kullandım 7800X3D ile uyumlu güzel bi anakart arıyorum tavsiyeniz var mı kasamda msi mag forge 101m
max 9Bütçe ne ?
max 9
b850m arous al tebilonda 10k 1k fazla ama knk 9k ya alacaklarında 2 kat daha iyimax 9