Ne konuda wraith ile sorun yaşadın bilmiyorum ama Türkiye'de ki gamepad markalarının %70'i wraith'te o yüzden oranın dışına çıkarak öneri yapmak seçenekleri baya daraltıyor ve fiyatına iyi alabileceğin şeyleri alamıyorsun maalesef ben hem wraithten hemde wraith dışı birer ürün önereyim gene wraith'ten leadjoy saber plus veya easysmx d10 alabilirsin wraith dışındansa beitong kp40 veya ufak bir bütçe artışı ile gamesir cyclone 2 veya thunderobot g80ts alabilirsin.Amazonda 3600 e xbox gamepad alacaktım
millet alınmaz bilgisayara falan demiş sizce ne alabilirim wraith sitesinden asla almam önceden 1 kere kazıklandım oradan ne önerebilirsiniz
www.atk.store
Cyclone 2 yi amazonda buldum ama game türkiye diye bi satıcı ordan alınır mı? veya gullikit kk3 max önerir misiniz?Ne konuda wraith ile sorun yaşadın bilmiyorum ama Türkiye'de ki gamepad markalarının %70'i wraith'te o yüzden oranın dışına çıkarak öneri yapmak seçenekleri baya daraltıyor ve fiyatına iyi alabileceğin şeyleri alamıyorsun maalesef ben hem wraithten hemde wraith dışı birer ürün önereyim gene wraith'ten leadjoy saber plus veya easysmx d10 alabilirsin wraith dışındansa beitong kp40 veya ufak bir bütçe artışı ile gamesir cyclone 2 veya thunderobot g80ts alabilirsin.
Turco ve GameSir Türkiye güvenilir satıcılar ikisindende alabilirsin. Gulikit KK3 Max kötü değil ama bu fiyat bandı için ancak Nintendo Switch oynuyorsanız önerebilirim.Cyclone 2 yi amazonda buldum ama game türkiye diye bi satıcı ordan alınır mı? veya gullikit kk3 max önerir misiniz?
Hepsiburadada turco diye bi satıcı var sizce hsngi satıcı dahs iyi olur
Ozaman hepsiburadadan ganesir cyclone 2 yapıştırıyorumTurco ve GameSir Türkiye güvenilir satıcılar ikisindende alabilirsin. Gulikit KK3 Max kötü değil ama bu fiyat bandı için ancak Nintendo Switch oynuyorsanız önerebilirim.
nerden satın alabilirizbundan sağlam gamepad görmedim, günde 10 kere düsürüyorum cizik bile yok.![]()
ATK AXE Serisi Üç Modlu Kablosuz Oyun Kumandası
AXE Series kablosuz kontrolcü. Hall Effect joystickler, ayarlanabilir tetikler ve haptik geri bildirim, hassas oyun deneyimi sunar. Tri-mode, çapraz platform. Şimdi satın alın!www.atk.store
daha önce gamesir supernova ve xbox 9 kullanmıştım ikiside elimde kaldı.
Satıştan kalktı diye biliyorumnerden satın alabiliriz
Amazonda daha uygun oradan alınOzaman hepsiburadadan ganesir cyclone 2 yapıştırıyorum
Aynı ürünün farklı adla satışı var Gamepower Asura diye bulabilirsiniz.nerden satın alabiliriz