Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Beyler burayı iyi okuyun.

Taslak bi mail hazırlayalom bu maduriyetle ilgili, bybittr'ye mail geçelim. Sonucta kimlik bilgileriniz alınıp , şartlara uygun şekilde ilerledik ve konu acıldıktan sonra ödülü alan yok.

Bence bu paralar yatar Beyler ama birlik olup toplu mail atmamız lazım.

Kampanya şartlarında al-sat yapın yazmıyor.
Konu acılmadan önce parayı yatıranlar kılcıksız aldı ödemesini.

Sesimizi cıkarmazsak bi cacık cıkmaz bu işten. Sonuçta 1 günlük yöğmiye paramıza çöktüler.

İngiliccesi iyi olan bi arkadaş mail taslağı ve mail adresi atsın buraya @Dukeler ana konuya sabitlesin.

500 KII yazan yere tıkla. Açılan sayfada yine bir al butonu olacak. Ondan sonrası sürpriz 🙂
denedik kanka.sağolasın yine de :)

1789718454972.webp

ben bunların yapacakları kampanyanın varya parayı çektim diye böyle oldu sanırım parayı çekmeyip şüpheli aktivite yazan varmı.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.05.02.webp
    WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.05.02.webp
    42.8 KB · Hit: 64
  • WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.09.21.webp
    WhatsApp Image 2026-09-18 at 11.09.21.webp
    67.6 KB · Hit: 65

Taslak bi mail hazırlayalom bu maduriyetle ilgili, bybittr'ye mail geçelim. Sonucta kimlik bilgileriniz alınıp , şartlara uygun şekilde ilerledik ve konu acıldıktan sonra ödülü alan yok.

Sesimizi cıkarmazsak bi cacık cıkmaz bu işten. Sonuçta 1 günlük yöğmiye paramıza çöktüler.

İngiliccesi iyi olan bi arkadaş mail taslağı ve mail adresi atsın buraya @Dukeler ana konuya sabitlesin.
@Juuxhoi @Cerade @erranbolia @MuratAbiGF Fedaisi

Şikayetvar'a yüklenmek lazım. Ben parayı hemen çekmekle ilgili sandım ama parayı tuttum yine alamadım diyen var. Adam seçiyor bunlar. Böyle iş olmaz. Çok amatörce.

Edit: 1 sene önceki kampanyada yine KII ödül havuzu bitti deyip vermemişler 😁 Üstüne adamın hesabı yasaklamışlar.

Ekler

• Screenshot_20260918_112147_Firefox.webp
    Screenshot_20260918_112147_Firefox.webp
    261.2 KB · Hit: 34
  • Screenshot_20260918_112741_Firefox.webp
    Screenshot_20260918_112741_Firefox.webp
    200.3 KB · Hit: 31
Son düzenleme:
3-5 kişiye dağıtım yaparız reklamımız olur diye düşündüler biri forumda paylaşır onlarca kişi kampanyaya katılır diye hesap edemediler şimdi de burun kıvırmışlar şaşırtmadı

Ben daha parayı çekmedim ama benimkilerde 2 gün 16 saat sonra diyor bu günler içerisinde de şüpheli aktivite vs. derse iyi bir sövmek lazım bunlara.

Geri