RTX 3080 Hala Alınır mı

CDJGR

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar. RTX 3080 blower fanlı versiyon(Nvidia) 10 GB almayı planlıyorum. 11000 tl fiyatı var. Kozmetik olarak biraz çizik tek kusuru bu. Sizce fiyat nasıl? Elimdeki kart RTX3060 12gb. Fiyat nasıl, bu bütçeye Nvidia ne önerirsiniz? Ekran kartının arkası açılmış bakım maksatlı, tamir görmemiş, mining yapılmamış deniyor.

Selamlar. RTX 3080 blower fanlı versiyon(Nvidia) 10 GB almayı planlıyorum. 11000 tl fiyatı var. Kozmetik olarak biraz çizik tek kusuru bu. Sizce fiyat nasıl? Elimdeki kart RTX3060 12gb. Fiyat nasıl, bu bütçeye Nvidia ne önerirsiniz? Ekran kartının arkası açılmış bakım maksatlı, tamir görmemiş, mining yapılmamış deniyor.
11tl ise knk furmark ölmüştür

3080 alınır da blower model alınmaz.

3080 iyide blower biraz sorun gibi hocam ben şuan hala 3080 kullanıyorum gayet memnunum 2kda istediğim performansı veriyor ama 4k filan zor

Furmark testi yapabilirsin dedi satıcı. Furmark yapıp 75-80 derecelerdeyse alınır diye düşünüyorum. Ses ve ısınması benim için problem değil klimalı bir odada kullanacağım sistemi. 11 bin lira uygun bir fiyat bence. Sizler ne düşünüyorsunuz bu yorumlarım üzerine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem olarak da ryzen 5 5600 32 gb ram b450 m anakart mevcut 3080'i de besler diye düşünüyorum

Furmark testi yapabilirsin dedi satıcı. Furmark yapıp 75-80 derecelerdeyse alınır diye düşünüyorum. Ses ve ısınması benim için problem değil klimalı bir odada kullanacağım sistemi. 11 bin lira uygun bir fiyat bence. Sizler ne düşünüyorsunuz bu yorumlarım üzerine

Sistem olarak da ryzen 5 5600 32 gb ram b450 m anakart mevcut 3080'i de besler diye düşünüyorum
Alınmaz dostum. Bak ben 3 fanlı modeli soğutamıyorum. Undervolt çektim, kasa içi içi fanları agresifleştirdim vs olmuyor. Onun yerine üzerine 3-5 daha koyup düzgün bir model al. Ayrıca 3080 için sağlam bi 650w psu lazım ya da bronze 750w

kaç watt çektiğine dikkat et, o tarz modellerin çekmesine izin verilen güç fabrikasyon TDP'sinden daha düşüğe sabitlenebiliyor.. Aman diyeyim 3080 alıyorum diyerek performansı kısılmış kart alma sonra :D

blower versiyon ise fan ses çıkartır buna hazırlıklı ol sıcaklık olarakta yüksek çalışır bende de 1080 in vardı ordan biliyorum

Alınmaz dostum. Bak ben 3 fanlı modeli soğutamıyorum. Undervolt çektim, kasa içi içi fanları agresifleştirdim vs olmuyor. Onun yerine üzerine 3-5 daha koyup düzgün bir model al. Ayrıca 3080 için sağlam bi 650w psu lazım ya da bronze 750w
hocam 3 fanlı modelinizi niye soğutamadınız anlamadım kaç derecelere çıkıyor

sistem aynı hocam imzamda yazıyor zaten besler psu nedir birde iyi bir psu lazım 3080 için düşünce olarakta klimalı oda bile olsa 11 bin vericeğine 12 13e daha iyi bi model tercih edebilirsin vramler yada çipte arza gelirse çöp oluyor sonra ucuza kaçmamak lazım

hocam 3 fanlı modelinizi niye soğutamadınız anlamadım kaç derecelere çıkıyor
Ya benim aç gözlülüğüm de var tabi. 30dk'lık testte değerler bu şekilde. stok fan, stok voltaj.

1790084276195.webp

85 lerde dolaşıyordu bendeki 3080 ti
valla hocam bakımları v.s iyi olması gerek sanırım ben aldığımda yaptım birtek 6 7 ay oldu sanırım şuan 2kda iyi bir oyunda 75 78 arası geziyor ama tek sıkıntı coil whine var o biraz kafa ütülüyor ti versiyonları daha fazla ısınıyordur birde

Ya benim aç gözlülüğüm de var tabi. 30dk'lık testte değerler bu şekilde. stok fan, stok voltaj.

Alıntıyı görüntüle
yani hocam underwolt sonrası ise bu haklısınız ama öncesi ise normal değerler açıkçası sizin takıntıdan v.s olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,238
Üyeler
204,650
Son üye
keskin52
Geri