Eld037
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
Nerden kontrol ettiniz etkinlik bitmedi miBana 25 dolar geldi şimdi bakın kontrol edin isterseniz
Nerden kontrol ettiniz etkinlik bitmedi miBana 25 dolar geldi şimdi bakın kontrol edin isterseniz
Bitti ama manuel incelenip manuel gönderilmesini talep ettim böyle dendi:Nerden kontrol ettiniz etkinlik bitmedi mi
Kendiniz mi mail attınız da dönüş oldu yoksa otomatik mi geldi?Bitti ama manuel incelenip manuel gönderilmesini talep ettim böyle dendi:
Doğrudur hocam sadece hani neden böyle olduğunu bulmaya çalışıyorum da anlamadım çünkü belli bir kısma komple yatıyor belli kısma olağandışı olayı yapıyorlar.Bence bu dediğinizle alakası yok. Bizim evden sadece ben yaptım. Parayı yatırdıktan 10-15dk sonra da çektim. Günlerce beklettikten sonra olağandışı aktivite diyip ödülleri vermediler.
Parayı yatırdım ve hiç çekmedim sadece 30 USD hariç hepsini aldımBence bu dediğinizle alakası yok. Bizim evden sadece ben yaptım. Parayı yatırdıktan 10-15dk sonra da çektim. Günlerce beklettikten sonra olağandışı aktivite diyip ödülleri vermediler.
Canlı desteğe bağlandım ve şöyle yazdım:Kendiniz mi mail attınız da dönüş oldu yoksa otomatik mi geldi?
İlk önce ben yaptım ama hocamBelki aynı IP den direkt 2 hesap açıldığı için olağan dışı hareket tespit etmiş olabilir sistem. Ben konuda ne diyorsa yaptım 5.000TL yatırdım 1 saat sonra çektim 30 USDT hariç o da tükenmişti çünkü diğer hepsi yattı.
nası bi inceleme? ben tek hesap açmama rağmen bir şey olmadı vermedibende manuel ıncelem talep ettım en gec cumaya kadar donerler olumsuz cıkarsa cuma thhye gıdıyorum
olumsuz cevap verdıler zatennası bi inceleme? ben tek hesap açmama rağmen bir şey olmadı vermedi