Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Ekler

• IMG_7200.webp
    IMG_7200.webp
    157.4 KB · Hit: 81
Bence bu dediğinizle alakası yok. Bizim evden sadece ben yaptım. Parayı yatırdıktan 10-15dk sonra da çektim. Günlerce beklettikten sonra olağandışı aktivite diyip ödülleri vermediler.
Doğrudur hocam sadece hani neden böyle olduğunu bulmaya çalışıyorum da anlamadım çünkü belli bir kısma komple yatıyor belli kısma olağandışı olayı yapıyorlar.

bende manuel ıncelem talep ettım en gec cumaya kadar donerler olumsuz cıkarsa cuma thhye gıdıyorum

Kendiniz mi mail attınız da dönüş oldu yoksa otomatik mi geldi?
Canlı desteğe bağlandım ve şöyle yazdım:
"Merhaba,

'Sana Özel 25 USDT' etkinliği kapsamında gereken tüm şartları (kimlik doğrulaması ve tek seferde 5.000 TL üzeri banka transferi) etkinlik süresi dolmadan önce eksiksiz yerine getirdim.

Kampanya sona ermiş ve ödül dağıtımları başlamış olmasına rağmen 25 USDT tutarındaki ödülüm Spot veya Ödüllerim hesabıma henüz tanımlanmamıştır.

Katılım kayıtlarımın ve transfer geçmişimin incelenerek ödülümün hesabıma aktarılmasını rica ederim."

yıne reddedıldı thhye basvuru yapıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyler sızden rıcam elınde kampanya sartları ssı vs ekran goruntulerı olanlar konunun altına fotografları eklesın ne kadar kanıt o kadar ıyı

Belki aynı IP den direkt 2 hesap açıldığı için olağan dışı hareket tespit etmiş olabilir sistem. Ben konuda ne diyorsa yaptım 5.000TL yatırdım 1 saat sonra çektim 30 USDT hariç o da tükenmişti çünkü diğer hepsi yattı.
İlk önce ben yaptım ama hocam

Kampanya şartlarını değiştirmişler, yalnızca tek bir ödülü alabilirsiniz yeni kullanıcı olarak diyorlar. Önceden böyle bir şart yoktu. Salağa yatıyorlar. Hakem heyetine gitcek varsa bana ulaşsın. Belgelerle ispatlayabilirim.

Geri