❌İndirim Bitti! 4.999₺ Gamesir G7 Pro Xbox İçin Kablolu | PC İçin Kablosuz Gamepad

Arkadaşlar araba yarışları önceliğim ve tetikte titreşimi çok önemsiyorum. Bunu mu yoksa bugün 5500 liraya düşen KP70'i mi önerirsiniz? Aslında tetik titreşimi en iyisi XBOX kolunda diyorlar ama işte drift problemi cidden başa bela bir şey. Hala kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Beitong KP70'in malzeme kalitesi güzel ama desteklediği oyun sayısı çok az o yüzden tetik bazlı bir oyun için 5500 liraya KP70 yerine açıkcası GameSir G7 Pro tercih ederim çünkü GameSir G7 Pro'nun native xbox desteği olduğundan Impulse Trigger destekleyen her oyunu GameSir G7 Pro'da destekliyor o yüzden GameSir G7 Pro daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

art niyet olarak görüyorum ben hocam bunu üründe samandıra etiketi var adamlara soruyorum yeriniz samandırada mı evet diyorlar e diyorum paket üstünde samandıra etiketi var amazon nasıl gönderiyor bana ürünü o etiketi basabiliyorlar diyor. herşeyi kabul ettim adama inandım tamam dün iadeyi gönderiyorum direkt adamların deposuna gidiyor madem hatayı yapan amazon 9950x3d işlemci yerine adama 9900x3d gidiyor amazon hatası yüzünden böyle bir saçmalık mı olur birde üslüpları göreceksiniz yüzünüz kızaracak gelip benden özür dileyeceksiniz falan amazon muhtemelen 3. parti satıcıları korumak için yorumların üstünü çiziyor ama bu yaptıkları şeyin nevini değiştirmiyor malesef paket üstüne bile kalemle 9950x3d diye not düşmüşler ama 9900x3d çıkıyor sd kart bile çıkan varmış yorumlarda var. siz siz olun ne alıyorsanız alın kamera kaydıyla açın ortalık art niyet dolu.
yanlış biliyorsam düzeltin bu tarz sitelerde satış için amazonda satış yapan firmalar ürünlerini amazonun deposunda stokluyor ve gönderimi amazon yapıyor ama herhangi bir sorunda iadeyi firma üstlenip kontrol ediyor burada amazon sadece gönderi aracılığı yapıyor o da hızlı kargo gönderimi olsun diye bunu yanlış biliyorsanız düzeltin ama bu gibi durumlarda hata olduğunda amazonun yorum silme nedenide bu amazon hatayı üstleniyor ve yorumu siliyor anda grup belki bu konuda haklı olabilir ama eminde değilim böylede olmamış olabilir belkide art niyetlidir onu kesin bilemem sadece amazonda dışarıdan satıcı olmanın işlemleri bu şekilde diye biliyorum tabii ürünleri amazonda tutmayıp direk kendinde yollayabiliyorsun bu da bir seçenek gene yanlışım varsa düzeltin beni

Beitong KP70'in malzeme kalitesi güzel ama desteklediği oyun sayısı çok az o yüzden tetik bazlı bir oyun için 5500 liraya KP70 yerine açıkcası GameSir G7 Pro tercih ederim çünkü GameSir G7 Pro'nun native xbox desteği olduğundan Impulse Trigger destekleyen her oyunu GameSir G7 Pro'da destekliyor o yüzden GameSir G7 Pro daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanlış biliyorsam düzeltin bu tarz sitelerde satış için amazonda satış yapan firmalar ürünlerini amazonun deposunda stokluyor ve gönderimi amazon yapıyor ama herhangi bir sorunda iadeyi firma üstlenip kontrol ediyor burada amazon sadece gönderi aracılığı yapıyor o da hızlı kargo gönderimi olsun diye bunu yanlış biliyorsanız düzeltin ama bu gibi durumlarda hata olduğunda amazonun yorum silme nedenide bu amazon hatayı üstleniyor ve yorumu siliyor anda grup belki bu konuda haklı olabilir ama eminde değilim böylede olmamış olabilir belkide art niyetlidir onu kesin bilemem sadece amazonda dışarıdan satıcı olmanın işlemleri bu şekilde diye biliyorum tabii ürünleri amazonda tutmayıp direk kendinde yollayabiliyorsun bu da bir seçenek gene yanlışım varsa düzeltin beni
bende öyle biliyorum ama amazon nasıl satıcı firmadan gönderiyormuş gibi kargolayabilir ki

bende öyle biliyorum ama amazon nasıl satıcı firmadan gönderiyormuş gibi kargolayabilir ki
orayı bilmiyorum amazonun kargoları hep amazon baskılı kutularda gelir eğer satıcı kendi kargoladıysa anlaşılır çok rahat çünkü amazon kutusuyla gelmez

orayı bilmiyorum amazonun kargoları hep amazon baskılı kutularda gelir eğer satıcı kendi kargoladıysa anlaşılır çok rahat çünkü amazon kutusuyla gelmez
amazon kutusuyla gelmedi ürün

İndirime girer girmez sipariş verdik bakalım, bekliyoruz. Gamesir Cyclone 2'yi beğenmemiş biri olarak tekrar şans vermek istiyorum.

1789813666696.webp

Ara depo. FBA deniyor. Fullfilled by Amazon. Gönderici kısmında Amazon yazıyorsa Amazon göndermiştir.
Hiç benzemiyor hocam ama konuyuda daha fazla kirletmek istemiyorum

Ekler

• 1000148388.webp
    1000148388.webp
    329.3 KB · Hit: 42
Bir ara Amazon göndericili bir ürün almıştım ama satıcıdan alıp bana ulaştırmıştı Amazon, kendi deposundan değil. Fba kapsamı değişti sanırım

Kolu alanlar sıkıntı yaşadınız mı arkadaşlar?

Bu arada teşekkür ederim hocam.

Geri