Acil Yardımınız Lazım Beyler

cri4e

80+
Reaksiyon skoru
9
Dün sistem geldi ekran kartı montesiz onu taktım bir şekilde oturduğunu düşünüyorum %100 emin değilim kasayı açınca ekran kartının ışığı yanıyor ama
Neyse monitörü çıkarttım display port ve güç kaynağı vardı içinde ikisinide taktım monitör displayini ekran kartına taktım monitörü açınca display port no signal diyor monitör ayarlarından herşeyi denedim olmadı ramde sorun olabilir diye adamlar sol slota takmıştı sağa geçirdim hala aynı sizce ne yapayım sorun neyde olabilir

Dün sistem geldi ekran kartı montesiz onu taktım bir şekilde oturduğunu düşünüyorum %100 emin değilim kasayı açınca ekran kartının ışığı yanıyor ama
Neyse monitörü çıkarttım display port ve güç kaynağı vardı içinde ikisinide taktım monitör displayini ekran kartına taktım monitörü açınca display port no signal diyor monitör ayarlarından herşeyi denedim olmadı ramde sorun olabilir diye adamlar sol slota takmıştı sağa geçirdim hala aynı sizce ne yapayım sorun neyde olabilir
Ekran kartının oturmaması ihtimalini bir düşün , çıkarıp tekrar takmayı dene sonrasında ramler tek slot mu çift mi ?

Ekran kartının oturmaması ihtimalini bir düşün , çıkarıp tekrar takmayı dene sonrasında ramler tek slot mu çift mi ?
Ram tek slot 16gb viper kanka onuda bastırdım üstü kapandı oturmuştur sanırım
Ekran kartını söküp tekrar mı takayım?

Hocam ekran kartı ışık veriyor ama takıldığını tam nasıl anlayacağm
Ekran kartını taktığında mandal sesi geliyor mu ? Oturunca tık diye bir ufak ses gelir.

Amazondan indirime giren monitörü aldığımda monitöre (2.ekran olarak) görüntü gelmiyordu neler yaptım . 1. ekranda görüntü var ikincide yok . Neyse Display Porta üfleyince çalıştı :D

Ekran kartını taktığında mandal sesi geliyor mu ? Oturunca tık diye bir ufak ses gelir.
Geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan indirime giren monitörü aldığımda monitöre (2.ekran olarak) görüntü gelmiyordu neler yaptım . 1. ekranda görüntü var ikincide yok . Neyse Display Porta üfleyince çalıştı :D
Hahaha iyimiş hocam deneyeceğim

Elinde hdmi kablo varsa tv ye tak, sorun yoksa görüntüyü alırsın büyük ihtimalle.

ekran kartının güç beslemelerini taktınız mı ? 12VHPWR veya 8 Pin

• Beğen
Reaksiyonlar: Vlex
ekran kartının güç beslemelerini taktınız mı ? 12VHPWR veya 8 Pin
Taktım hocam hdmi dene diyorlarda monitör kutusunda display var sadece illa olması gerek bence olmadı hdmi alacağımda saçma mevzu monitöre o kadar para verdim uğraş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,154
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri