1.2 puretech çok sorunlu yani kayış falan koparıyor diye biliyorum masraflıÜstad bakımını yapsak sorunu varmı başka
Düzenli göstersek bakımını kaçırmasak sorun yaratır mı yinede1.2 puretech çok sorunlu yani kayış falan koparıyor diye biliyorum masraflı
Yani alınmaz diyorlar. Youtubeda And Çetin diye biri var ona bak. Bu araçlardan golf de sakat bir tık pahalı bence. Ford focus titanium x 2023 sonrasi bakabilirsinDüzenli göstersek bakımını kaçırmasak sorun yaratır mı yinede
Çetin reise göre piyasada araba yok zatenYani alınmaz diyorlar. Youtubeda And Çetin diye biri var ona bak. Bu araçlardan golf de sakat bir tık pahalı bence. Ford focus titanium x 2023 sonrasi bakabilirsin
Yani kral alabilirsin ama işte sorun çıkarması olasi ondan. Ben uğraşırım diyorsan sen bilirsin.Çetin reise göre piyasada araba yok zatenBu tarz alınacak araba yok gibi bişey o zaman öyle oluyor herhalde
"bu arabanın kapı kolunun vidasının yapıştırıcı az sürüldüğü için trim sesi yapıyor" "bu arabayı alacağına 10 yıl daha eski ve 150.000 km daha yüksek bir superb öneririm sana" mr yapay zeka yorumcusu.Youtubeda And Çetin diye biri var ona bak
hiç bir bilgin yok kulaktan dolma laflarla inkonuşuyorsun.1.2 puretech çok sorunlu yani kayış falan koparıyor diye biliyorum masraflı