Yardım Pejo 308 2023 Gt Vs 2023 Golf 1.0 Life E Tsi Yardım

Reaksiyon skoru
60
Selamlar, iki araç arasında kaldım ne dersiniz fikri bilgisi olan arkadaşlar,,,

Üstad bakımını yapsak sorunu varmı başka

Düzenli göstersek bakımını kaçırmasak sorun yaratır mı yinede
Yani alınmaz diyorlar. Youtubeda And Çetin diye biri var ona bak. Bu araçlardan golf de sakat bir tık pahalı bence. Ford focus titanium x 2023 sonrasi bakabilirsin

Yani alınmaz diyorlar. Youtubeda And Çetin diye biri var ona bak. Bu araçlardan golf de sakat bir tık pahalı bence. Ford focus titanium x 2023 sonrasi bakabilirsin
Çetin reise göre piyasada araba yok zaten :D Bu tarz alınacak araba yok gibi bişey o zaman öyle oluyor herhalde

Çetin reise göre piyasada araba yok zaten :D Bu tarz alınacak araba yok gibi bişey o zaman öyle oluyor herhalde
Yani kral alabilirsin ama işte sorun çıkarması olasi ondan. Ben uğraşırım diyorsan sen bilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtubeda And Çetin diye biri var ona bak
"bu arabanın kapı kolunun vidasının yapıştırıcı az sürüldüğü için trim sesi yapıyor" "bu arabayı alacağına 10 yıl daha eski ve 150.000 km daha yüksek bir superb öneririm sana" mr yapay zeka yorumcusu.

1.2 PureTech yağlı kayış almam. asla asla asla alınmaz ve önermem de. önerip buna sebep olunması bile günahtır.

1.2 puretech alınmaz. Sorunsuz denk gelse bile 20-30bin km de bir kayış değişmesi lazım.

1.2 puretech çok sorunlu yani kayış falan koparıyor diye biliyorum masraflı
hiç bir bilgin yok kulaktan dolma laflarla inkonuşuyorsun.
not: merak etme 308 sahibi değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanlış bilgi 1.2 puretech motor araç kullandım 60k km kadar asla böyle bir soun yok. bilgisi olmayn herkesin bir fikri var.
golf çok güzel ama özellik cimrisi şimdi koy sabaha satarsın,tek sorunu var bu modelde elektrik arızası kimi 15 binde kimi 55 binde veya 120 binde illa o sorun çıkıyor.
puretech ise 22 öncesi kayış sorunu olan model ama sonrası ona göre kayış ve yağ tasarlandı ustana götür baksın kayışa ona göre al. özellik olarak çok dolu araçlar . İnstagramdan reelse ,shortsla bilgi sahibi olan boş yorumları takma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,009
Üyeler
204,039
Son üye
EnesBzks_24
Geri