Uyku Moduna Alma Sorunu

LASRUH

80+
Reaksiyon skoru
26
Bilgisayarımda uyku moduna bastığım zaman bilgisayar ve ekran kapanıyor sonra kapanır kapanmaz tekrar açılıyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

Farende ufak kıpırtılar oluyor olabilir mi?

Bilgisayarımda uyku moduna bastığım zaman bilgisayar ve ekran kapanıyor sonra kapanır kapanmaz tekrar açılıyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Mouse u bilgisayardan cikarin

Youtube'da tam ekran video izlerken fare sensöründe hareketlenme oluyor mu?

benim pc de de bazen oluyor sismograf gibi en ufak sarsıntıda açılıyor

Reis bu sorun bende oluyor, uyku sırasında falan sorun yok ama, YT olsun falan herhangi bir yerde mouse ufak kıpırdamalar yapıyor.
Bendede oluyor benim mousepad siyah ve bence sensör hatalı algiliyor diye düsünüyorum
Bence çok gıcık bir durum insanın içinde virüsmü yedim acaba korkusu yaratıyor 😀😀

Reis bu sorun bende oluyor, uyku sırasında falan sorun yok ama, YT olsun falan herhangi bir yerde mouse ufak kıpırdamalar yapıyor.
Fare sensörünle alakalı bir durum olabilir dostum.
Mouse Pad'siz kullanıyorsan bu da sebeb olur.
Aynı şekilde mouse pad'inle alakalı da olabilir.
Yada masanda sürekli ufak sallantılar vardır.

Farende ufak kıpırtılar oluyor olabilir mi?
Ondan da olabilir ama ben yanlışlıkla ayarlardan bir şeyi kapatmış olabilir miyim çünkü pc'ye format attıktan sonra uyku moduna aldıktan sonra tekrar açtığımda şifre istiyordu. bende yt'den baktım netplwiz kodunu başlata yazdıktan sonra açılan yerdeki tiki kaldırdım sonra bu sorun olmaya başladı bende tekrar tiki aktif ettim fakat aynı sorun devam ediyor. Yani mouse'tan değilde pc'den bir görevi devre dışı bırakmış olabilir miyim?

Rival 3 kullanıyorum. Sensöründen olduğunu düşünüyorum zaten izleyeceğim zaman DPI düşürüyorum. Mouse pad'de var gerçi.

Rival 3 kullanıyorum. Sensöründen olduğunu düşünüyorum zaten izleyeceğim zaman DPI düşürüyorum. Mouse pad'de var gerçi.
mouse'u söküp denedim fakat sorun devam ediyor. Uyku moduna al'a bastığımda sadece 2 - 3 saniye falan ekran falan gidip bilgisayar fanları duruyor. sonra hemen tekrar çalışıyor. Sorun mouse'ta değil yani

Geri