OEM Paket Tavsiye Acil

Arkadaşlar size ne ? insanların bütçesine de mi karışmaya başladınız ? adamın kendi parası kaliteli bi pc almak istiyor, eğer konu hakkında cevap vermeyecekseniz neden boş muhabbet yapıyorsunuz. Porsche isteyen adama da mı duster önereceksiniz nedir bu ya.
Sonunda aklı başında birisi öneri istiyorum adamlar bütçeme karışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400 verse ne kadar fark edecek? 200-250 FPS oynamak kötü mü mesela

400 verse ne kadar fark edecek? 200-250 FPS oynamak kötü mü mesela?
İnanılmaz…..

Arkadaşlar size ne ? insanların bütçesine de mi karışmaya başladınız ? adamın kendi parası kaliteli bi pc almak istiyor, eğer konu hakkında cevap vermeyecekseniz neden boş muhabbet yapıyorsunuz. Porsche isteyen adama da mı duster önereceksiniz nedir bu ya.
Ya iyi misiniz? Barbie giydirmece oynayacağım diyen adama RX 9070 XT sistem mi önerirdin mesela? Bütçesine göre tavsiye veriyoruz.
PS5'i varmış.

Ya iyi misiniz? Barbie giydirmece oynayacağım diyen adama RX 9070 XT sistem mi önerirdin mesela? Bütçesine göre tavsiye veriyoruz.
PS5'i varmış.
Kardeşim aklın başında mı bütçemi yazmışım varsa önerin yaz yoksa işine bak sanane ben bu paraya sadece cs2 oynamak istiyorum

Sadece CS oynuyorsan 20-25 bine Ryzen 5600 lü RX 6600-RTX 3060 lı sistem bulursun ikinci elde.
Kalan 30K ile de başka bir şey yap. İhtiyaca göre para harcamayı öğrenin artık kardeşim, nedir bu tüketim çılgınlığı?
Bu akşam incehesap gamig gecesi var. Belki iyi bir sistem yayınlanır. 19.00 dan 22.00 ye kadar ürünler yükleniyor. Kontrol edersin...

Kardeşim aklın başında mı bütçemi yazmışım varsa önerin yaz yoksa işine bak sanane ben bu paraya sadece cs2 oynamak istiyorum
İstediğini yapıp full işlemciye bastım. Bu özelleştirmelerle 92.762 TL tutuyor, vade farksız 6 taksit var:
Screenshot_2026-09-25-14-13-27-605_com.brave.browser.webp

Soğutucu:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,960
Üyeler
204,030
Son üye
Kaan Çelik
Geri