Sistem Topladım Son Kez Almadan Bilenlerin Fikrini Almak İsityorum

ben seni yanlış anlamışım kendi sistemimde özelleştirmeden yaptım senin attıgın linkten yapıyom şuan daha iyi oldu mk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cl46 düşük degil mi bana cl30 dediler hep
cl46 yüksek ama knk fps ne katkısı çok olmıcak eline gelddiğinde rami hemen 10kya sıfır kapalı kutu satıp 6000mhz cl30 alabilirsin

Bir şey diyeceğim bunu 92 ye aldırana kadar

Bunu 94 e alsa ya? 2 bin TL farkla 7800x3d işlemci almış olacak. Yani eğer FPS oyunları oynuyorsa çok daha mantıklı bir seçenek olmaz mı? Anakart bir tık dengesiz kalıyor işlemciye göre ama idare eder bence

Bunu 94 e alsa ya? 2 bin TL farkla 7800x3d işlemci almış olacak. Yani eğer FPS oyunları oynuyorsa çok daha mantıklı bir seçenek olmaz mı? Anakart bir tık dengesiz kalıyor işlemciye göre ama idare eder bence
bu daha iyi evet

Yorumlari cok okumadim ama ilk sistemi 90K'ya almaktansa bunu yalar yutardim net. 2K fazla verip X3D islemci ve Colorful anakarttan kurtulmak var.

Kanka bende tek tek topladım 9070xt 9800x3d işlemcili sıvı soğutmalı b850m force anakartlı 110civarınq geldi 90a çok değil mi ya o sistem

bu bahsettiğin parçalar nasıl 90k tutabilir aklım almıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle daha iyi bir seçenek

bütçem kısıtlı bide artık 500gb gen 3 3000/1700 okuma yazma olmaz evet ekran kartı ve işlemci güçlü ama oyun testlerinde en fazla arasında 20 fps oynuyo 7 sene boyunca minecraft gbi bir oyunu bile 30 fps oynayan birine göre zatn kendi topladıgım sistem çok iyi ve taksitli alıcam gaminggen de vade farkı alıyo ama topladıgım yerde almadan peşin fiyata 6 ay taksit veriyo sadece şuan alıp oynamak istiyorum gerekirse 1 veya 2 sene sonra üzerine ekleme yaparım

bütçem kısıtlı bide artık 500gb gen 3 3000/1700 okuma yazma olmaz evet ekran kartı ve işlemci güçlü ama oyun testlerinde en fazla arasında 20 fps oynuyo 7 sene boyunca minecraft gbi bir oyunu bile 30 fps oynayan birine göre zatn kendi topladıgım sistem çok iyi ve taksitli alıcam gaminggen de vade farkı alıyo ama topladıgım yerde almadan peşin fiyata 6 ay taksit veriyo sadece şuan alıp oynamak istiyorum gerekirse 1 veya 2 sene sonra üzerine ekleme yaparım
Kart ne

En azından x3d olduğu için cl46 ram i bir nebze tolere edebilir ama 5600 cl46 da çok kötü bir değer. Bilemedim açıkcası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,198
Üyeler
204,639
Son üye
bilal5559
Geri