Gta: Sa "N"Ye Nasıl Gidilir?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
62
Oyunu %100 bitirmeme rağmen hala "N" şeklinde bir görev var. Bu göreve gitmeye denedim. Görev denizin kuzeyinde yer alıyor. Mecbur uçakla gitmeye çalıştım fakat 30 dk uçak sürmeme rağmen göreve ulaşamadım ve oyun çöktü. Haritada bu görevi gördükçe canım sıkılıyor çünkü oyunu tamamlamamış hissediyorum ve sinirleniyiyorum. Bilen arkadaşlar varsa eğer ki: Bu göreve nasıl gidiliyor?

Ekler

• 1791123968303.webp
    1791123968303.webp
    20.9 KB · Hit: 27
Dünya geoit, bir de güneydeki denizden gitmeyi dene bakalım.

Copy paste

Oyunu %100 bitirmeme rağmen hala "N" şeklinde bir görev var. Bu göreve gitmeye denedim. Görev denizin kuzeyinde yer alıyor. Mecbur uçakla gitmeye çalıştım fakat 30 dk uçak sürmeme rağmen göreve ulaşamadım ve oyun çöktü. Haritada bu görevi gördükçe canım sıkılıyor çünkü oyunu tamamlamamış hissediyorum ve sinirleniyiyorum. Bilen arkadaşlar varsa eğer ki: Bu göreve nasıl gidiliyor?
hotcoffee modunu kurarsan gidebiliyorsun

Reis pp nereden cezaevi avlusundan mı

Suyun altından gitmen lazım uçakla oyun çöküyor

Bilgisayara extreme overclock yapıp tam yükte çalıştırmadan gidilmiyor oraya denendi ve onaylandı. Arka planda en az 10 tane stres testi programı açık olacak, o sırada oyunu açıp uçakla full hızla gidin, bilgisayardan köfte kokusu geldiği anda hedefinize varmış olacaksınız.

Bilgisayara extreme overclock yapıp tam yükte çalıştırmadan gidilmiyor oraya denendi ve onaylandı. Arka planda en az 10 tane stres testi programı açık olacak, o sırada oyunu açıp uçakla full hızla gidin, bilgisayardan köfte kokusu geldiği anda hedefinize varmış olacaksınız.
hocam psu testı de dahıl tum testlerı actım köfte değılde yanık kokusu geldı pc kapandı yıne gıdemedım bı zararı olurmu pcme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok sadece öyle gözüküyor pp
öyle zaten kralım guzel dıkkat ettın avluda cektım

hocam psu testı de dahıl tum testlerı actım köfte değılde yanık kokusu geldı pc kapandı yıne gıdemedım bı zararı olurmu pcme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle zaten kralım guzel dıkkat ettın avluda cektım
usta pusula o N "N"orth demek o da kuzey anlamına geliyor,normal görev gösteren ikon falan değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,120
Üyeler
204,623
Son üye
krizanındasakinleşenadam
Geri