Hitchh1ker41
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Banada atarmısınÖzelden paylaştım.
Banada atarmısınÖzelden paylaştım.
Benimki eli kulağında teslim için bana bugünKargoya veriliyor mu ürünler dün gece den beri kupon gelmedi galiba
Ben termos almadım. 1200 civarında indirim yapıp ayakkabı aldım. Şuan evet verildi.Kargoya veriliyor mu ürünler dün gece den beri kupon gelmedi galiba
Hocam sennheiser tws4 alacağım bende varda aynısından yenileme yapacağım garantisi bitiyor. Çok bozulan bir model.Alıntıyı görüntüle
atmadan 20 saniye önce kullandımdı hocam
tabi atarken etiketlerimHocam sennheiser tws4 alacağım bende varda aynısından yenileme yapacağım garantisi bitiyor. Çok bozulan bir model.
Kulaklıkta geçen kupon olursa haber eder misin?
Çok şık duruyor, keşke 1L olsaymış.birazdan acaba hangi ürünlerde kampanya olacak 16.00
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
STANLEY The Transit FlipTop Mug Termos 0.60 Litre - Siyah 2.0 | Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Mutfak
STANLEY The Transit FlipTop Mug Termos 0.60 Litre - Siyah 2.0 | Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
bende bunun bir küçüğü var güzeldi 1l olanlarda zurna dürüm gibi hocam her yere sığmıyorÇok şık duruyor, keşke 1L olsaymış.
bence hata idi düzeltirler ama inş düzelmezKargolanmış ürünüm. İptal olacağını düşünmüştüm ama.Bugün gelecek sanırım. Gece 1-2 arası bir sürü kod geldi, geldiği gibi de bitti.Tekrar yaparlar mı size?
Bunu bir kullanıcı sistem açığını kullanarak yapıyormuş sanırım. Tekrarı olacağını sanmıyorum.Kargolanmış ürünüm. İptal olacağını düşünmüştüm ama.Bugün gelecek sanırım. Gece 1-2 arası bir sürü kod geldi, geldiği gibi de bitti.Tekrar yaparlar mı size?
Bilgi kaynağı var mı? Yoksa sadece düşünceniz mi?Bunu bir kullanıcı sistem açığını kullanarak yapıyormuş sanırım. Tekrarı olacağını sanmıyorum.