PC Alacam Yardım Eder Misiniz?

mamid23

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba kasım ayının başında pc almak istiyorum. Hazır bir sistem alıp uğraşmak istemiyorum uzun zamandır bilgisayardan donanımlardan uzak kaldığım için ayrı ayrı parça alıp toplamak gözümde büyüyor açıkcası. Bana önerebileceğiniz güvenilir fiyatına değen bir kasa ve ona uygun kasanın hakkını verecek bir monitör önerebilir misiniz? Fiyat bandım bütün parçalar dahil 100bin tl civarı olsun istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Normalde periferde yaşıyorum kasım birinde Ankara da olacam bu nedenle aslında erken sormuş oldum. Online alışverişde problem yaşae mıyım bilemedim. İtopya gibi bir yerden hazır sistem önerilseydi gittiğim oradan da bakıp ona göre alacaktım. Ama haklısınız şimdiyle o zaman fiyat farkı çok olur. Peki Tek tek sistem toplayabilir miyim sizce? Parçaları birleştirmek için videoları felan izleyip yapabilir miyim? Görüşünüz için teşekkür ederim şimdiden.

1791556474775.webp

Vatanda 100k lık sistem, mağazada yaptırırsanız montajı da yapıyorlar

5060 ? Sen iyi misin kardeş.
Adamın sistemi 5060 olarak gördüm sory
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Vatanda 100k lık sistem, mağazada yaptırırsanız montajı da yapıyorlar
Arkadaşım aslında 100k ya çıkılacaksa 7500f den x3d li seriye upgrade yapılabilir bazı şeylerden kısılarak. Sizle aynı fikirde miyim acaba ?
M2 ssd veya ram kalitesinden kısarak 7800x3d alınabilir.

Son düzenleme:
Adamın sistemi 5060 olarak gördüm sory
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım aslında 100k ya çıkılacaksa 7500f den x3d li seriye upgrade yapılabilir bazı şeylerden kısılarak. Sizle aynı fikirde miyim acaba ?
M2 ssd veya ram kalitesinden kısarak 7800x3d alınabilir.
Kıstığın şeyler sadece ssd ve ram kalitesi değil. 2x16 ramden 1x16'ya düşüyorsun ekran kartı modelini düşürüyorsun, anakartı nispeten yine düşürüyorsun neredeyse parça kalmadı elinde. Ayrıca 7500f ve 7800x3d arasında devasa bir fark yok l3 önbellek kullanan fps oyunları dışında test videolarını izleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,316
Üyeler
204,679
Son üye
EminKRXI
Geri