Yardım tamperli cam kasa alınır mı

tuna bey

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
430
öncelikle herkese merhaba , size bir sorum olacak ve bunları tek tek listeliycem ama ondan önce kasanın linkini en aşağı koydum
1 ögrenciyim o sebeple bir kaç kere kasayı götürmem gereke bilir yolda falan camı kırılır mı veya zarar görür mü
2 soğutma konusunda ki etkisi öbür kasalara göre daha fazla mı olur
3 bu marka tercih edilir mi veya neden edilmez , edilmezse de hangi marka tercih edilir
kasanın linki : https://m.n11.com/gamepower-warcry-...vCtHsB4sqHDEEkfF--NEOSs1J03-DHVIaAph0EALw_wcB

temperli camı seviyorum.
warcry incelemesi var
diğer 2 soruya vevabım hayır

öncelikle herkese merhaba , size bir sorum olacak ve bunları tek tek listeliycem ama ondan önce kasanın linkini en aşağı koydum
1 ögrenciyim o sebeple bir kaç kere kasayı götürmem gereke bilir yolda falan camı kırılır mı veya zarar görür mü
2 soğutma konusunda ki etkisi öbür kasalara göre daha fazla mı olur
3 bu marka tercih edilir mi veya neden edilmez , edilmezse de hangi marka tercih edilir
kasanın linki : https://m.n11.com/gamepower-warcry-...vCtHsB4sqHDEEkfF--NEOSs1J03-DHVIaAph0EALw_wcB
2) Soğutma fanlar fazlalaşırsa iyi soğutur tabii ki kasalar fakat bu kasanın %95'i gösteriş bana kalırsa. Soğutma olarak şu kasa çok daha ucuz ve etkili :
3=) Edilmez çünkü pahalı.

Daha iyi bir soğutma istiyorsan bu var buz gibi.

biliyorum fakat full cam ve bu kasanın o önedigin kasadan sogutması ve tasarımı daha iyi gibi duruyor ki ikisi arasında kalıp bu modele yöneldim ve lüfen sordugum sorulara yönelik cevap vermiyecekseniz lütfen yazmayın

900 TL'ye bu kasa alınmaz öncelikle.
Tamperli camlar akrilik camlara göre daha dayanıklı ve kaliteli olur.
Gamepower markası donanım kısmında bence tercih edilmemeli çünkü garantisi berbat ve o fiyata çok daha kaliteli kasa alınabilir.

2) Soğutma fanlar fazlalaşırsa iyi soğutur tabii ki kasalar fakat bu kasanın %95'i gösteriş bana kalırsa. Soğutma olarak şu kasa çok daha ucuz ve etkili :
aga pahalı dedigin kasada 6 tane de fan geliyor yanında ve 199tl kadar falan fark var aralarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

900 TL'ye bu kasa alınmaz öncelikle.
Tamperli camlar akrilik camlara göre daha dayanıklı ve kaliteli olur.
Gamepower markası donanım kısmında bence tercih edilmemeli çünkü garantisi berbat ve o fiyata çok daha kaliteli kasa alınabilir.
6 tane fanla beraber geliyor ve tasarımda benim için önemli performansta abdullah abi de incelemesini yapmış tabi o zamanlar daha ucuzmuş ama işte sonuç ortada 899 tl bandına kadar çıktı

biliyorum fakat full cam ve bu kasanın o önedigin kasadan sogutması ve tasarımı daha iyi gibi duruyor ki ikisi arasında kalıp bu modele yöneldim ve lüfen sordugum sorulara yönelik cevap vermiyecekseniz lütfen yazmayın
O kasanın heryeri kapalı.
Aerocool ise mesh.

O kasanın heryeri kapalı.
Aerocool ise mesh.
İstersen 30 tane tak.

Aerocool her tarafı mesh ancak önde 20 CM'lik 2 fan var. Arkada 1 tane 12 CM fan var. Ekran kartı ve işlemci fanı da temiz havayı içeri çekiyor. Bu sıcak hava sadece 1 tane fan tarafından mı atılacak? Aerocool Airhawk alacaksanız üst kısma fan takmanızı öneririm.

aga pahalı dedigin kasada 6 tane de fan geliyor yanında ve 199tl kadar falan fark var aralarında

6 tane fanla beraber geliyor ve tasarımda benim için önemli performansta abdullah abi de incelemesini yapmış tabi o zamanlar daha ucuzmuş ama işte sonuç ortada 899 TL bandına kadar çıktı
Hocam, önerilerimizi dinlemeyecekseinz neden sorduunuz ki soruyu?
Aerocol airhawk duo çok daha iyi bir kasa. Önündeki 200mm'lik 2 fan ile inanılmaz hava çekiyor içine. Cooler master mb511'den bile çok daha iyi bir kasa:

Hocam, önerilerimizi dinlemeyecekseinz neden sorduunuz ki soruyu?
Aerocol airhawk duo çok daha iyi bir kasa. Önündeki 200mm'lik 2 fan ile inanılmaz hava çekiyor içine. Cooler master mb511'den bile çok daha iyi bir kasa:
yok hocam beni yanlış anladınız ben sadece ikisinin arasında kalmıştım fakat tasarım olarak berbat olan bir kasa yerine hem performans hemde şık bir kasa arama peşindeyim

yok hocam beni yanlış anladınız ben sadece ikisinin arasında kalmıştım fakat tasarım olarak berbat olan bir kasa yerine hem performans hemde şık bir kasa arama peşindeyim
Hocam aerocol airhawk duo'nun görünüşünü beğenmediyseniz mb511 de bakabilirsiniz şahsen ben kullanıyorum güzel bir kasa fakat fiyatı çok pahalılandı. Ayrıca hocam güzel görünmeye aldanmayın sistemde sıcaklıkların düşmesi görünüşten çok dhaa önemli :)
Bu arada warcry'a kötü bir kasa demiyorum sadece 900tl fiyatındayken alınmaz diyorum. Çünkü airhawk duo cidden çok iyi soğutuyor. Görünşüne bir daha bakın belki beğenirsiniz :)

Tamperli camı bol isterseniz XPG Battlecruiser bakın ve yeterli hava alacak yerleri var.

Geri