Gerekli degil. bir kac yil onca almistim. sisirip oynamistim hala da tas gibi saglamİyi günler öncelikle
Tarmak R500 sipariş ettim. Topu şişirdikten sonra 24 saat beklememi söyleyen bir video ile karşılaştım. Bu gerekli midir yoksa şişirdikten sonra oynasam sorun olur mu ?
Şimdiden teşekkürler
Pekâlâ çok teşekkür ederimGerekli degil. bir kac yil onca almistim. sisirip oynamistim hala da tas gibi saglam
Çok sağlam demişlerdi. İnşallah beklediğimden iyi çıkarBen decathlondan direk aldim diğer gününde oynadım ne alaka 24 saat olayı (fazla sisirme yumurta çıkıyor suan 2 tarafli yumurta var topumda )
ne alaka la 24 saatİyi günler öncelikle
Tarmak R500 sipariş ettim. Topu şişirdikten sonra 24 saat beklememi söyleyen bir video ile karşılaştım. Bu gerekli midir yoksa şişirdikten sonra oynasam sorun olur mu ?
Şimdiden teşekkürler
Bi YouTube videosunda karşılaştım bende. Şüpheye düştüm. İlk kez marka bir top aldığım için ziyan olsun istemedim ondan kaynaklı sordum hocamne alaka la 24 saat
çık oyna
ben hayatımda daha öyle bi bekleme yapmadım hiç de bişi olmadı
1 spalding 1 tarmak 1 de nike outdoor top eskittim ilk senden duydum bekleme mevzusunu
Gercekten Saglam top kac kere tellere geldi hala bir delinme soyulma gibi durum olmadı ama cok tozlaniyor topPekâlâ çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok sağlam demişlerdi. İnşallah beklediğimden iyi çıkar
Biz haftanın 7 gunu oynuyoruzToz sorun değil ama haftanın 5 6 gününü sahada geçirmeye çalışıyorum. İnşallah dayanır bana![]()
Hayırlı olsun artık 2-3 sene aynı topta kalırsınız patlamaz asla. Allah artırsın diyeceğim de hergün diyorsunuz hocam
bu arada top geldi çok memnunum iki günde 6 saat oynadım. Ve bana mısın demedi. Başarılı
aga 1.5 yıl kullandım hiç bişe olmadı oynuyoduk yağmur yağdı çardağa gittik orda patladıHayırlı olsun artık 2-3 sene aynı topta kalırsınız patlamaz asla![]()