Tarmak R500 basketbol topu hakkında

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
86
İyi günler öncelikle
Tarmak R500 sipariş ettim. Topu şişirdikten sonra 24 saat beklememi söyleyen bir video ile karşılaştım. Bu gerekli midir yoksa şişirdikten sonra oynasam sorun olur mu ?
Şimdiden teşekkürler

Ben decathlondan direk aldim diğer gününde oynadım ne alaka 24 saat olayı (fazla sisirme yumurta çıkıyor suan 2 tarafli yumurta var topumda )

İyi günler öncelikle
Tarmak R500 sipariş ettim. Topu şişirdikten sonra 24 saat beklememi söyleyen bir video ile karşılaştım. Bu gerekli midir yoksa şişirdikten sonra oynasam sorun olur mu ?
Şimdiden teşekkürler
Gerekli degil. bir kac yil onca almistim. sisirip oynamistim hala da tas gibi saglam

Gerekli degil. bir kac yil onca almistim. sisirip oynamistim hala da tas gibi saglam
Pekâlâ çok teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben decathlondan direk aldim diğer gününde oynadım ne alaka 24 saat olayı (fazla sisirme yumurta çıkıyor suan 2 tarafli yumurta var topumda )
Çok sağlam demişlerdi. İnşallah beklediğimden iyi çıkar

İyi günler öncelikle
Şimdiden teşekkürler
ne alaka la 24 saat
çık oyna
ben hayatımda daha öyle bi bekleme yapmadım hiç de bişi olmadı
1 spalding 1 tarmak 1 de nike outdoor top eskittim ilk senden duydum bekleme mevzusunu

ne alaka la 24 saat
çık oyna
ben hayatımda daha öyle bi bekleme yapmadım hiç de bişi olmadı
1 spalding 1 tarmak 1 de nike outdoor top eskittim ilk senden duydum bekleme mevzusunu
Bi YouTube videosunda karşılaştım bende. Şüpheye düştüm. İlk kez marka bir top aldığım için ziyan olsun istemedim ondan kaynaklı sordum hocam :)

Pekâlâ çok teşekkür ederim :)

Çok sağlam demişlerdi. İnşallah beklediğimden iyi çıkar
Gercekten Saglam top kac kere tellere geldi hala bir delinme soyulma gibi durum olmadı ama cok tozlaniyor top

😂😂. Allah artırsın diyeceğim de hergün diyorsunuz hocam :) bu arada top geldi çok memnunum iki günde 6 saat oynadım. Ve bana mısın demedi. Başarılı
Hayırlı olsun artık 2-3 sene aynı topta kalırsınız patlamaz asla :)

Hayırlı olsun artık 2-3 sene aynı topta kalırsınız patlamaz asla :)
aga 1.5 yıl kullandım hiç bişe olmadı oynuyoduk yağmur yağdı çardağa gittik orda patladı

yağmurun asidiyle topun yıpranmış yerlerimi açıldı artık bilmiyom 😂

Geri