Bu konu düzenlenmiştir.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862
Selamlar, Samsung'un 75hz 5ms 27" IPS bir monitörü var bütçem buna yetiyor. (1000TL). Tasarımı da çok hoşuma gitti FPS oyunlarında çok sorun olur mu? (Profesyonel olarak oynamıyorum.)
Sorun olur derseniz de başka bir monitör önerebilir misiniz? (27" olması önemli.)

Selamlar, Samsung'un 75hz 5ms 27" IPS bir monitörü var bütçem buna yetiyor. (1000TL). Tasarımı da çok hoşuma gitti FPS oyunlarında çok sorun olur mu? (Profesyonel olarak oynamıyorum.)
Sorun olur derseniz de başka bir monitör önerebilir misiniz? (27" olması önemli.)
aslında 27 inch bende şart görüyordum fakat yani 68,58 cm çok fazla bence 24 inch ideal ve daha ucuz

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Freesync özelliğin varsa oyunlarda açarsan bı fark olmaz 144hz gibi

• Beğen
aslında 27 inch bende şart görüyordum fakat yani 68,58 cm çok fazla bence 24 inch ideal ve daha ucuz
Masam çok geniş biraz uzakta kullandığım için 27" istemiştim ama düşüneceğim, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet freesync olduğu yazıyor. Teşekkürler.

https://shop.samsung.com/tr/27-inc-...MIh77hh7i86wIVD-R3Ch3hOQhBEAkYAiABEgI71_D_BwE

Son düzenleme:
Güzel monitör bana 27 buyuk geliyor

• Beğen
@JATDAV FPS oyunlarında sorun olur mu bir de Logitech G305 kullanmayı düşünüyorum 5ms olduğu için emin olamadım.

@JATDAV FPS oyunlarında sorun olur mu bir de Logitech G305 kullanmayı düşünüyorum 5ms olduğu için emin olamadım.
MS çok dert değil ama FPS oyunlarında 75HZ 1 tık düşük kalır.
144HZ'e yetmiyorsa veya gelecekte alacaksan çok kaliteli yan monitörün olur fiyatı pahalı gibi ama çok kaliteli monitör.

Bunu alın daha iyi
hemde şekil
indirimde

MS çok dert değil ama FPS oyunlarında 75HZ 1 tık düşük kalır.
144HZ'e yetmiyorsa veya gelecekte alacaksan çok kaliteli yan monitörün olur fiyatı pahalı gibi ama çok kaliteli monitör.
27 inç bu fiyata bulamadım ilerde alacağım 144hz o yüzden şimdilik bunu düşündüm. Teşekkürler. <3

Bunu alın daha iyi
hemde şekil
indirimde
Masa boyutumdan dolayı 24" küçük geleceğini düşünüyorum. (Yemek masası :D)

27 inç bu fiyata bulamadım ilerde alacağım 144hz o yüzden şimdilik bunu düşündüm. Teşekkürler. <3

Masa boyutumdan dolayı 24" küçük geleceğini düşünüyorum. (Yemek masası :D)
27 1080p kullanıyorum yakından rahat pixeller sayılıyor
indirimde olmasa attığımın 144hz versiyonunu alacaktım
Bence 99 tl ver en iyisinden al

27" 1080P alırsan pikselleri görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,492
Üyeler
188,117
Son üye