Internet Kopması

FurkanGM

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar düne kadar Netspeed'in 35mbps paketini kullanıyordum ve günde içerisinde kopmalar yaşıyordum. Geçen günlerde Millenicom 100mbps paketi için başvuru yaptık ve bugün modem kurulumunu yapabilmemiz için dsl kullanıcı adı ve şifresi verildi kurulumu yaptım. Fakat kopma sorunları devam ediyor bir türlü anlamış değilim müşteri hizmetleri modemden kaynaklı problem olabileceğini söylüyor fakat modem yeni. Benim düşüncelerim ise bina girişinden daireye gelen kablonun kötü olması, hat değerleri aşağıdaki gibidir. (Çok fazla kopma olduğu için snr yi ben kendim 15e sabitledim normalde snr değerim 11-12 arası ve max rate normalde 110mbps falan.)
1586288177212.webp

Kablolarda sıkıntı olabilir kanka modem yeniyse bı teknik ekibe başvurmanı öneririm onlar kablodaysa düzeltir

Kablolarda sıkıntı olabilir kanka modem yeniyse bı teknik ekibe başvurmanı öneririm onlar kablodaysa düzeltir
Benimde düşüncelerim o yönde zaten millenicom arıza kaydı açtım eve ekip gelecekmiş. Ama geçen aylarda Netspeed bağlantısı için gelen kişiler 2 kere kabloları test etmişti sorun olmadığını söylemişti.

Benimde düşüncelerim o yönde zaten millenicom arıza kaydı açtım eve ekip gelecekmiş. Ama geçen aylarda Netspeed bağlantısı için gelen kişiler 2 kere kabloları test etmişti sorun olmadığını söylemişti.

Kanka bizde Vodafone kullanıyoruz kabloda sıkıntı oldu adamları kaç kere aradıysak da gelmediler en son işte biraz sert konuşunca ertesi gün geldiler hallettiler

Geri