KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İsrail ?
Onlarada çok büyükler denemez ama
Kullandığın bir çok teknolojinin altında İsrail imzası vardır, ayrıca ABD tarafından desteklenen bir devletin ''güçsüz'' olmasını bekleyemezsin.
Örn: G.Kore

Petrol yani para olmasa hiç bir ''gelişmişlik'' gösteremeyeceklerdi ki zaten bir çok alanda da ürünlerini dışarıdan alıyorlar kendilerinin ''yerli ve milli'' olsun gibi bir dertleri yok. Oysa ki bir ülke için en önemli unsurlardan birisidir yerli üretim özellikle savunma sanayii için.
Örn: Mısır, Suudi Arabistan, BAE.

Ama bunu bu şekilde diğer ülkelere anlatamassın onlar bizi müslüman oalrak bilior ve sevmiyor bu kadar basit geçmişten gelen kinleride var bunun yanında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cümleye bak kardeş ayık kafaylamı yazıyorsun tabiiki beni alakadar etmez değişmeyecegınden bahsediyorum cogunun
Kardeşim dinini değiştiren değistirir ne biliyon şu an bile dinini değiştiren var. çatlasanda kudursanda resmi din İslam değil

Kullandığın bir çok teknolojinin altında İsrail imzası vardır, ayrıca ABD tarafından desteklenen bir devletin ''güçsüz'' olmasını bekleyemezsin.

Petrol yani para olmasa hiç bir ''gelişmişlik'' gösteremeyeceklerdi ki zaten bir çok alanda da ürünlerini dışarıdan alıyorlar kendilerinin ''yerli ve milli'' olsun gibi bir dertleri yok. Oysa ki bir ülke için en önemli unsurlardan birisidir yerli üretim özellikle savunma sanayii için.
Örn: Mısır, Suudi Arabistan, BAE.
haklısın bak bu söyledğinde arap gibi kızlarını ..

Tarihte 16 büyük devlet kuran, sayısız beylikler kuran ve sayısız padişahlar, bilim insanları, dünyanın en iyi ordu sistemini kuran bir millet neden sevilsin?

Bir milletin, bir çok millete diz çöktürüp, çanakkale ruhunu ortaya koyan ve bu ülkeyi yıkamayan bir toplumu neden sevsinler?

Tabi eskilerle kalmamak ve atalarımıza lâyık torunlar olmamız lazım. Her ne kadar bizi barbar olarak gösterselerde en büyük barbarlar kendileri çünkü, Türk milleti tarihte hiçbir zaman sömürgecilik yapmamıştır sebep bu dinde bunu etkliyor araplaşma
Bir de Osmanlı barbar diyorlar, ulan sanki 1600 lü yıllar da cumhurbaşkanlığı vardı 😀

Tamam sizde insanlara Erdoğanı savunuyorlar diye hakaret etmeyin madem az çnce insanların zekasına hakaret ediyordun nerde kaldı sevgi,saygı=??
Ben erdoğanı savundun diye hakaret edmedim.
Yanlışa yanlış demediğin için hakaret ettim.
Gerçi yanlışa yanlış demeyen hakarettende anlayıp utanmaz orası ayrı.

Kardeşim dinini değiştiren değistirir ne biliyon şu an bile dinini değiştiren var. çatlasanda kudursanda resmi din İslam değil
resmi din islam diye diretmiyorum bütün Dünya bunu böyle biliyor resmiyete gerek yok Amerika Türkiye natoda ama yunanistana arka çıkıyor nerde kaldı Anayasa?

Ben erdoğanı savundun diye hakaret edmedim.
Yanlışa yanlış demediğin için hakaret ettim.
Gerçi yanlışa yanlış demeyen hakarettende anlayıp utanmaz orası ayrı.
Ee sende doğruya doğru demiyosun say madem erdoğanın yaptıgı icraatleri?

Ülkenin çoğunluğu İslam dinine inandığı için resmi din İslamiyet olarak kabul edildi

Tarihte 16 büyük devlet kuran, sayısız beylikler kuran ve sayısız padişahlar, bilim insanları, dünyanın en iyi ordu sistemini kuran bir millet neden sevilsin?

Bir milletin, bir çok millete diz çöktürüp, çanakkale ruhunu ortaya koyan ve bu ülkeyi yıkamayan bir toplumu neden sevsinler?

Tabi eskilerle kalmamak ve atalarımıza lâyık torunlar olmamız lazım. Her ne kadar bizi barbar olarak gösterselerde en büyük barbarlar kendileri çünkü, Türk milleti tarihte hiçbir zaman sömürgecilik yapmamıştır sebep bu dinde bunu etkliyor araplaşma
Çanakkale kimin önderliğinde kurtarıldı onuda söyle bakalım

resmi din islam diye diretmiyorum bütün Dünya bunu böyle biliyor resmiyete gerek yok Amerika Türkiye natoda ama yunanistana arka çıkıyor nerde kaldı Anayasa?

Ee sende doğruya doğru demiyosun say madem erdoğanın yaptıgı icraatleri?
Erdoğan icraat olarak
Yol yaptı
Köprü yaptı
A bide cami yaptı
Ayasofyayı açtı
Yerli sihalar geliştirdi
Aklıma bunlar geldi.

Tabi öyle olması gerekir.
Saygı,sevgi olmadan hiçbir şey gelişmez.
Evet, normal olanı da bu. İnsan isen diğer insana saygı gösterir ve onun özgürlüğünü de kısıtlayamazsın ama bazı arkadaşlar görüyorum: Atatürk üzerinden İslam'a giydirme yapıyor ve çok yazık diyorum. Kendisi söylerken insanlar özgürce yaşamalıdır diyorlar ancak söz laiklik olunca İslam karşıtı olma zorunluluğu hissederler.
Tek bir şey çıkarılacaksa bu din hakkında o da: sen insansan bir şeye inanıyorsan diğerinin de inandığına saygı göstereceksin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,026
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri