pubg mobile emulatorden banlandim yardim

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Öncelikle iyi aksamlar
Arkadasim ile internet kafeye gitmis beraber pubg mobile oynuyorduk emulatorden ve bulundugumuz internet kafenin interneti gidip gelmeye basladi bu daoyundan atilmamiza yol acti( ilk baslarda atmadi gitti geldi, lootlar yuklenmedi vs) en sonunda atti tekrar girdigimizde ise benim ve arkadasimin hesaplarinin 3650 gun (10 yıl) banlandigini gorduk nedeni ise oyunun degistirilmis(hile) halini kullanmak oldugu yaziyordu. ilk kez boyle bir durumla karsilasiyorum. Ahım Şahım bir hesabim yoktu ama bunun neden oldugunu bilmiyorum birisi beni aydinlatabilir mi ve buna karsi ne yapabilirim
Simdiden tesekkurler

Bunun sebebi veri değişimi olayıdır. Maç sırasında internet koparsa yada internet değişirse (Normal internetten mobil veriye geçmek gibi) bu olaylardan dolayı banlanırsınız. Geçmiş olsun hesabınızı geri almak isterseniz Pubg Mobile Discord sayfasına yazabilirsiniz.

Bunun sebebi veri değişimi olayıdır. Maç sırasında internet koparsa yada internet değişirse (Normal internetten mobil veriye geçmek gibi) bu olaylardan dolayı banlanırsınız. Geçmiş olsun hesabınızı geri almak isterseniz PUBG Mobile Discord sayfasına yazabilirsiniz.
konu ile ilgili biraz daha detay verirmisiniz mobile olarak oynarken cogu kez wifi de ms artislarindan dolayi kendi internetime geciyordum ve sorun olmuyordu. simdi neden boyle oldu ve nasil alacagim hakkinda biraz daha bilgi lutfen

konu ile ilgili biraz daha detay verirmisiniz mobile olarak oynarken cogu kez wifi de ms artislarindan dolayi kendi internetime geciyordum ve sorun olmuyordu. simdi neden boyle oldu ve nasil alacagim hakkinda biraz daha bilgi lutfen
Bu olay zaten sürekli olmuyor bazen oluyor veri değişimi olunca. Nasıl alacağın ile ilgili olarak Pubg Mobile'ın resmi Discord sayfası var oraya durumu anlatıp yazıyorsunuz yetkililer cevap veriyorlar. İşlem nasıl işliyor pek bilmiyorum. Ayrıca bildiğim bişey var hesabınız bir süre sonra inceleniyor ve hile yoksa birkaç güne otomatik açılıyor diye biliyorum. Kusura bakmayın tek bildiklerim bunlar.

Geri