MertYıldız
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
M2ssd ,3000 mhz destekli anakartlı sistem önerisi darboğaz yapmayan en iyi işlemci-ekran kartı verimi alabileceğim sistem önerisi istiyorum fiyat çok uçmasın örn.10 k
BÜTÇEYİ BİLMEDİN NASIL ÖNERELİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!M2ssd ,3000 mhz destekli anakartlı sistem önerisi darboğaz yapmayan en iyi işlemci-ekran kartı verimi alabileceğim sistem önerisi istiyorum fiyat çok uçmasın örn.10 k
örn 10 K demiş sondaBÜTÇEYİ BİLMEDİN NASIL ÖNERELİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hocam bağırmanıza gerek yoktuBÜTÇEYİ BİLMEDİN NASIL ÖNERELİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M2ssd ,3000 mhz destekli anakartlı sistem önerisi darboğaz yapmayan en iyi işlemci-ekran kartı verimi alabileceğim sistem önerisi istiyorum fiyat çok uçmasın örn.10 k
Cooler master mwe650 daha iyi olur.
Güç kaynağının 12V dan verdiği değer diğer güç kaynaklarına göre az.SLKKENCK kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
o kadar uçuk olmasın demiş ben 9999tl sistem mi önereyim yoksa 1000 tl mi?örn 10 K demiş sonda
m2 ssd neden? Ağır dosya aktarımı falan mı yapacaksınız?M2ssd ,3000 mhz destekli anakartlı sistem önerisi darboğaz yapmayan en iyi işlemci-ekran kartı verimi alabileceğim sistem önerisi istiyorum fiyat çok uçmasın örn.10 k
m2 ssd neden? Ağır dosya aktarımı falan mı yapacaksınız?
Normal ssd de 15 saniyede açılan oyunun m2 de 5 saniyede açılacağını mı düşünüyorsunuz? Düşünüyorsanız düşünmeyin