3070 ülkemizde ne kadar olur

Daha bunun vergileri var en az iki katı

ürünün değeri 4000tl + 2000tl (vergiler) = 6000tl. Hala koyunluğa devam mı ?
Birader nerden nereye çekiyosunuz şu konuları beğenmiyorsan almazsın vergi çok de geç sanane milletin koyunlugundan bilmemne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boş yapma Nvidia kendi sitesinde paylaştı vergili halleriyle 4800 TL olduğunu bir ihtimal öyle olmasa bile 5500’ü geçmez ortalama modeller
Ya valla bu forumda çocuk çok fazla ya yani rtx 3070 ten konuyu nasıl hükümete sallamaya çekiyolar bilmiyorum

Max 5k olur zaten 4800 tl olan founders edition modelinde vergiler dahil zaten 1100 tl falan vergi oluyor daha ne koyabilirler üzerine zaten

Ya nediyosun sen Allah aşkına biraz bilgilen ondan sonra yaz şuraya herşeye vergi vergi vergi vergi 3070=500 dolar=3600 TL +Vergiler 4805TL (Founders Edition)
Çıktığında anlarız ben o fiyata o ürünün satılacağına asla inanmam hele ki böyle bir dönemde güldürme beni 😀😀

Tek koyun sensin şu an. 500 Dolar ne kadar bir bak önce, ayrıca TR ye özel fiyatlandırma olabilir bu, çünkü vergilerle referans model 5600 yapıyor en az.
Aynen Nvidia'nın Türkiyedeki kullanıcı sayısını küçümsemiş olamaz biraz indirimli getirmeliki amd almasın millet doğru olanı yapmış bunlar hala 6000 liradan bahsediyor ya delircem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,389
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri