3070 ülkemizde ne kadar olur

Aynen Nvidia'nın Türkiyedeki kullanıcı sayısını küçümsemiş olamaz biraz indirimli getirmeliki amd almasın millet doğru olanı yapmış bunlar hala 6000 liradan bahsediyor ya delircem
6 bin TL Gaming X, EVGA modelleri falan olur, aslında mantıken 6K olması gerek, ama özel fiyatlandırma var gibi.

Çıktığında anlarız ben o fiyata o ürünün satılacağına asla inanmam hele ki böyle bir dönemde güldürme beni 😀😀
Sizin anlamadığınız şey şu 2080 Ti günümüzde üst seviye bir ekran kartı evet ama Nvidia onun gücündeki bir ürünü bu kadar ucuza satıyorsa bu kartların gücünün ilerki zamanlarda düşeceği anlamına gelir yani 2080 Tİ’ın gücü üst seviyeden orta-üst seviyeye düşmüş oluyor.

bence sen bizi güldürme, Nvidia açıkladı bunu biz değil. Özel fiyatlandırma var yazmaktan sıkıldım
Ya reis bunlar nasıl insanlar biliyo musun?Millete koyun koyun diye giydirip vergi vergi vergi diye ezbere konuşanlar ben bu çolugu çocugu görmekten bıktım sıkıldım artık yani yeter valla üzülüyorum şu ülkemin haline

Artık RTX3xxx konuları sıktı artkadaşlar ne zaman yeni bir şey çıksa günde elli defa konu açılıyor.

Ya reis bunlar nasıl insanlar biliyo musun?Millete koyun koyun diye giydirip vergi vergi vergi diye ezbere konuşanlar ben bu çolugu çocugu görmekten bıktım sıkıldım artık yani yeter valla üzülüyorum şu ülkemin haline
Ya tamam vergi var evet, ama ''yAAWWW vERGi vAr qOyUnLaR'' yapıyorlar ya. Biz sanki bilmiyoruz verginin ne olduğunu

Ya tamam vergi var evet, ama ''yAAWWW vERGi vAr qOyUnLaR'' yapıyorlar ya. Biz sanki bilmiyoruz verginin ne olduğunu
3070 in baz fiyatina zaten 1100 tl vergi ekleniyor haberiniz olsun onun uzerinde olan tüm fiyatlar saticinin kar ıdıt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,722
Üyeler
192,478
Son üye
sicakpizza
Geri