XFX RX580 8GB Görüntü Bozulması

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce ince hesaptan bir hazır sistem satın aldım bilgisayarımda sıkıntı yok ama dün dying light indirdim görüntü çok fazla bozuluyor garip garip çizgiler mavi ışıklar çıkıyor aynı hatayı far cry 5 tede yapıyor çok rahatsız edici vsync açıp motion bluru kapatsamda geçmiyor driverlarım güncel sizce garantiye yollayayım mı yoksa bir çözümü var mı sistemim r5 2600 rx 580 xfx 8 gb 8b ram b450 m anakart ve 75 hz viewsonic monitör teşekkürler şimdiden

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce ince hesaptan bir hazır sistem satın aldım bilgisayarımda sıkıntı yok ama dün dying light indirdim görüntü çok fazla bozuluyor garip garip çizgiler mavi ışıklar çıkıyor aynı hatayı far cry 5 tede yapıyor çok rahatsız edici vsync açıp motion bluru kapatsamda geçmiyor driverlarım güncel sizce garantiye yollayayım mı yoksa bir çözümü var mı sistemim r5 2600 rx 580 xfx 8 gb 8b ram b450 m anakart ve 75 hz viewsonic monitör teşekkürler şimdiden
Hangi driver yüklü ?

Ddu ile ekran karti driverinizi silin ve şu driveri kurun
IMG_20200903_003153.jpg

Sorununuz buyuk ihtimalle düzelir

normalde amd radeon software dan güncelliyorum bu yanlış bir şey mi?
ona göre bende yapmayayım

normalde amd radeon software dan güncelliyorum bu yanlış bir şey mi?
ona göre bende yapmayayım
Amd otomatik driver yükleyici sanirim e son çikan driveri yükluyor normalde en son çikan WHQL sertifikali driver indirilmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,008
Üyeler
188,866
Son üye
Jounesturcs
Geri