Arakadaşlar format attım.Drivedan dosyalar geldi

Rikka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
Microsoft hesabımı girdim.PC'de ki format atmadan önceki bir kaç uygulamayı drive ile geri yükledi.PC'ye virüs bulaşmış mıdır?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Drive'a yüklenmeden önce kontrol ediliyor dosyalar ama bu kesinlikle temiz olduğu anlamına gelmiyor. Net bir şey söyleyemem fakat büyük ihtimal temizdir. İsterseniz Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz

Microsoft hesabımı girdim.PC'de ki format atmadan önceki bir kaç uygulamayı drive ile geri yükledi.PC'ye virüs bulaşmış mıdır?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Geri yüklediyse tekrar gelmiş olabilir Malwarebytes ve AdwCleaner ile virüs taraması yapmanızı öneririm.

Geri yüklediyse tekrar gelmiş olabilir Malwarebytes ve AdwCleaner ile virüs taraması yapmanızı öneririm.
Daha önce bir virüs programı indirmiştim.PC aşırı bir şekilde yavaşlamıştı.Sonra format attım.Ama bir daha atmak istemiyorum.

Ama 30 günlük süresi var.Onu nasıl bedava yapabiliriz biliyor musun?
Hocam ben Malwarebytes'ı 14 günlük deneme sürümü ile kullanıyordum deneme sürümüm bitti ardından program kaldır bölümünden kaldırdım Malwarebytes'ı ardından karşıdan yüklenenler bölümünden tekrar kurdum ve şu an hala kullanıyorum sizde bu yöntemle 14 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz deneme sürümü bittiğin de dediklerimi yapmanız yeterli olur bu arada tarama yapmadan önce ayarlardan security bölümüne gelip rootkit scan seçeneğini aktif hale getirmeyi unutmayın.

Hocam ben Malwarebytes'ı 14 günlük deneme sürümü ile kullanıyordum deneme sürümüm bitti ardından program kaldır bölümünden kaldırdım Malwarebytes'ı ardından karşıdan yüklenenler bölümünden tekrar kurdum ve şu an hala kullanıyorum sizde bu yöntemle 14 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz deneme sürümü bittiğin de dediklerimi yapmanız yeterli olur bu arada tarama yapmadan önce ayarlardan security bölümüne gelip rootkit scan seçeneğini aktif hale getirmeyi unutmayın.
Böyle hep kullanılabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,690
Üyeler
188,977
Son üye
Hepsert55
Geri