- Reaksiyon skoru
- 4,734
Yaa yemin ederim bi tutku yaa tesisatlı tofaşın yerini tesisatsız bir mercedes tutamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kulagım kanadı birader naban ya
Yaa yemin ederim bi tutku yaa tesisatlı tofaşın yerini tesisatsız bir mercedes tutamaz
Kulagım kanadı birader naban ya
hayır gerçekten öyleBakın arkadaşlar bu önyargının tanımı.
Arabeskçilerin geneli fazla abartılıyor sanki ilahlarmış gibi birde dinleyip bilek kesenler yok mu allahım.....azer bülbül kadar overrated bir şey görmedim ben.
Kral aşığım Bass a kulaklık Sony Wh1000xm3 kullanıyorum valla kabinlerin kulagıma girmiş haliöyle deme kaybedince anlarsın hayat bitmiş gibi oluyor duyamamak çok kötü yani haline şükret
arkamdan bile dalga geçenler oldu
Biz kaliteli arabeskçi dinleriz Zeki mğren bülent ersoy müslüm ferdi orhan bazen iboArabeskçilerin geneli fazla abartılıyor sanki ilahlarmış gibi birde dinleyip bilek kesenler yok mu allahım.....
hocam işitme kaybım olmasaydı ben bile 2k para veririm bana koymazKral aşığım Bass a kulaklık Sony Wh1000xm3 kullanıyorum valla kabinlerin kulagıma girmiş hali![]()
O yüzden arabeskten olduğunca uzak duruyorum, bir tek şu sen affetsen şarkısı hoşuma gidiyor.Arabeskçilerin geneli fazla abartılıyor sanki ilahlarmış gibi birde dinleyip bilek kesenler yok mu allahım.....
Bergen, Kamuran AkkorKral aşığım Bass a kulaklık Sony Wh1000xm3 kullanıyorum valla kabinlerin kulagıma girmiş hali
Biz kaliteli arabeskçi dinleriz Zeki mğren bülent ersoy müslüm ferdi orhan bazen ibobunlarda abartılacak durum yok şimdikiler ünlü bu saydıklarım sanatçı..
işte buKral aşığım Bass a kulaklık Sony Wh1000xm3 kullanıyorum valla kabinlerin kulagıma girmiş hali
Biz kaliteli arabeskçi dinleriz Zeki mğren bülent ersoy müslüm ferdi orhan bazen ibobunlarda abartılacak durum yok şimdikiler ünlü bu saydıklarım sanatçı..
Metal dinle sinirini at bari reis.H
Yapabilsem böyle mi olurum hocam.