Dertliyken dinlenecek müzik önerisi

Yaa yemin ederim bi tutku yaa tesisatlı tofaşın yerini tesisatsız bir mercedes tutamaz ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kulagım kanadı birader naban ya
kötü bir sanatçı olsa Selda Bağcan ile yan yana bile gelemezdi.

öyle deme kaybedince anlarsın hayat bitmiş gibi oluyor duyamamak çok kötü yani haline şükret
arkamdan bile dalga geçenler oldu
Kral aşığım Bass a kulaklık Sony Wh1000xm3 kullanıyorum valla kabinlerin kulagıma girmiş hali :D

Arabeskçilerin geneli fazla abartılıyor sanki ilahlarmış gibi birde dinleyip bilek kesenler yok mu allahım.....
Biz kaliteli arabeskçi dinleriz Zeki mğren bülent ersoy müslüm ferdi orhan bazen ibo :) bunlarda abartılacak durum yok şimdikiler ünlü bu saydıklarım sanatçı..

Kral aşığım Bass a kulaklık Sony Wh1000xm3 kullanıyorum valla kabinlerin kulagıma girmiş hali :D
hocam işitme kaybım olmasaydı ben bile 2k para veririm bana koymaz
gün geçtikçe kulak hücrelerim ölüyor o yüzden yakında daha kulaklık takamayacağım diye 150-200 tl lik bir kulaklık aldım be
o nun yerine eve döşüyorum :D

Son düzenleme:
Arabeskçilerin geneli fazla abartılıyor sanki ilahlarmış gibi birde dinleyip bilek kesenler yok mu allahım.....
O yüzden arabeskten olduğunca uzak duruyorum, bir tek şu sen affetsen şarkısı hoşuma gidiyor.

Biz kaliteli arabeskçi dinleriz Zeki mğren bülent ersoy müslüm ferdi orhan bazen ibo :) bunlarda abartılacak durum yok şimdikiler ünlü bu saydıklarım sanatçı..
Bergen, Kamuran Akkor

Reis boş ver o sana değer vermemiş demek ki, 9 yıl iyi uyutmuş seni açıkçası. Kafayı rahatlat, ortaya geç azıcık oynayalım.

işte bu
şimdikiler g*t gösterip ünlü olmaya çalışıyorlar
bari düzgün bir şey yapan olsa evyallah o da yok hep eski şarkılar güzel
ulan ben doğmadan önce ne güzel hayat varmış dolar 2 tl müslüm gürses cengiz kurtoğlu falan o günleri görmek için nelerimi vermem

H
Reis boş ver o sana değer vermemiş demek ki, 9 yıl iyi uyutmuş seni açıkçası. Kafayı rahatlat, ortaya geç azıcık oynayalım.
Yapabilsem böyle mi olurum hocam.

Geri