15000 TL sistem toplama

Ve @sonersofraci alın fiyatlar burda kimse kafadan sallamıyor. 3070 2070S fiyatlarında çıkacak özel soğutmalı modelleri ve 2080Ti dan %15 20 arası daha güçlü bir kart. Beklememek afedersiniz ama andavallık olur.

Hocam 1 hafta önce yazmışım mesajı. Biliyorum böyle olacağını :)

Yeni kartlarla birlikte ryzen 4. nesilin de beklenmesi öneriliyor tabi. Bunların çıkması halinde acaba 2070s lerin ve r7 3700x lerin fiyatı düşer mi?
RTX2000 düşmeyecek, düşecek o da 2. el piyasası. 3060 2080S gücüne yakın olacak 2070S yerine 3060 bile çok daha mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1 hafta önce yazmışım mesajı. Biliyorum böyle olacağını :)
ha :D

@ErenXPG Bende diyorum aha tam dövmelik Nvidia ne diyor bu ne diyor :LOL: :LOL:

RTX2000 düşmeyecek, düşecek o da 2. el piyasası. 3060 2080S gücüne yakın olacak 2070S yerine 3060 bile çok daha mantıklı.

ha :D

@ErenXPG Bende diyorum aha tam dövmelik Nvidia ne diyor bu ne diyor :LOL: :LOL:
Daha yeni duyurulmuştu kartlar ve o kadar ucuz olacağına kimse inanmıyordu. Sonradan ikna oldum. 🤣 🤣

Bu şekilde daha iyi oldu.
/*
Ekran kartı
*/

15K ya 4700X 3080 sistem alınır la 18K ya @Ethem Aslan ??

500 doların ne kadar olduğuna kimse açıp bakmıyor :D
Vergiler + Satıcı kar payı + Asus, MSI gibi marka için koyduğu farklar ile en az 6-7 bin TL olur diye düşünüyordum.

Bu şekilde daha iyi oldu.
/*
Ekran kartı
*/
Peki ya Adata'nın güç kaynağı ürettiğini yeni öğrenmem 😱

Vergiler + Satıcı kar payı + Asus, MSI gibi marka için koyduğu farklar ile en az 6-7 bin TL olur diye düşünüyordum.
Boşver Asus'u MSI'i, Zotac Palit inno3D bize yeter :D

Peki ya Adata'nın güç kaynağı ürettiğini yeni öğrenmem 😱

Boşver Asus'u MSI'i, Zotac Palit inno3D bize yeter :D
Inno3D kullanıyorum zaten bence de MSI, Asus gereksiz pahalı satıyor. Aynı GPU'ya 1500 TL fark koymak nedir?

Ne yazıyor la orada anlamadım hiçbir şey :D
Diyom ki adamın 18K bütçesi varya. RTX3000 gelene kadar Ryzen 4000 de gelir. O zaman 4700X+3080 ya da 3070 alabilir.

Inno3D kullanıyorum zaten bence de MSI, Asus gereksiz pahalı satıyor. Aynı GPU'ya 1500 TL fark koymak nedir?
Şimdi o farkı hak ediyor ama bütçe yoksa zorlamaya gerek yok.

Diyom ki adamın 18K bütçesi varya. RTX3000 gelene kadar Ryzen 4000 de gelir. O zaman 4700X+3080 ya da 3070 alabilir.

Şimdi o farkı hak ediyor ama bütçe yoksa zorlamaya gerek yok.
Hakediyor ama çok fazla. Yoksa ROG Strix ya da Gamibg X Trio alabiliyorsam Inno3D Twin x2 almam. 😄 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri