türknet pişmanlık mıdır?

PİŞMANIM

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,855
tıkladığım videonun altında millet ağzına ne gelirse söylemiş bide sizin fikrinizi almak istedim türknet tavsiye eden var mı?

Oturduğun yere bağlı . Herkes şikayetini söylüyor ama kimse memnun kaldığını söylemiyor . Oturduğunuz bölgede türknet kullanan varsa ona sormanız en sağlıklısı . Ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Oturduğun yere bağlı . Herkes şikayetini söylüyor ama kimse memnun kaldığını söylemiyor . Oturduğunuz bölgede türknet kullanan varsa ona sormanız en sağlıklısı . Ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
türk telekom altyapısı olan biryerde oturuyorum şuan türknetin bana vaadettiği 75 download 4 upload türk telekom 25 download 3 upload sizce cayma bedeli verip türknete geçmeli miyim 2 sene taahütü var türk telekomun hem fiyatları aynı hem hızları ortada

türk telekom altyapısı olan biryerde oturuyorum şuan türknetin bana vaadettiği 75 download 4 upload türk telekom 25 download 3 upload sizce cayma bedeli verip türknete geçmeli miyim 2 sene taahütü var türk telekomun hem fiyatları aynı hem hızları ortada
Cayma bedelinin bir kısmını türknet ödüyor. Bence geçin memnun kalmazsanız iptal ettirirsiniz. Taahhüt yok sonuçta.

Cayma bedelinin bir kısmını türknet ödüyor. Bence geçin memnun kalmazsanız iptal ettirirsiniz. Taahhüt yok sonuçta.
bi kısmından kastettiğiniz ne kadar?
türk telekomu iptal ettirip 300 400 lira verip türknete geçip orda da patlarsam çok kötü olur benim için

Pişman olman için elinden geleni yapar.

Öyle bir olay yok ama yine de sen bilirsin. :ROFLMAO:

Resmen markayı kötülüyorsun. Ben ''Netspeed seni pişman etmek için elinden geleni yapar'' desem banlanmıştım heralde .D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,041
Üyeler
189,202
Son üye
pato384
Geri