BugraSamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Her hangi bir ısınma ses vb. Sorunları var mıdır?
Gamegaraj Aquarius 5AN dan alacağım.İyidir, fiyat nedir?
Şahsen ben onu alacağıma bunu alırım.Gamegaraj Aquarius 5AN dan alacağım.
Youtubeden baktım şimdi 1660 super le pek fark yok aralarında 1660 süper almaya karar verdim.Şahsen ben onu alacağıma bunu alırım.
O kadar para verip Netac SSD ve AIGO PSU almam açıkcası.
Pc Toplama Sihirbazı
www.sinerji.gen.tr
Sinerji gayet hızlı ve ilgili merak etmeyin.Youtubeden baktım şimdi 1660 super le pek fark yok aralarında 1660 süper almaya karar verdim.
Aquarius 5AN alacağım gene biraz hızlı lazım da bana.Sinerji bide MNG kargo korkutuyor baya.
Şahsen ben onu alacağıma bunu alırım.
O kadar para verip Netac SSD ve AIGO PSU almam açıkcası.
Pc Toplama Sihirbazı
www.sinerji.gen.tr
Zaten bana 1 sene idare etmesi lazım sonra yeni ekran kartı alacağım.Bu sisteme de bakabilir.![]()
Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Gamegarajda hızlı ve daha ucuz bundan.Sinerji gayet hızlı ve ilgili merak etmeyin.
Attığım sistem genel olarak daha iyi bence.
Şahsen ben olsam bunu alırdım.
AMD kart istemiyordu hatırladığım kadarı ile.Bu sisteme de bakabilir.![]()
Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Nemesis Ryzen 7 3800X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 EVGA [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ben palit rtx 2060 kullanıyorm ısınma konusunda furymark a soktm max 67 gördm ve çok sessiz çalışıyorHer hangi bir ısınma ses vb. Sorunları var mıdır?
İşlemciyi 3600'e yükseltebilirsin istersen.Zaten bana 1 sene idare etmesi lazım sonra yeni ekran kartı alacağım.
3600 istiyorum o yüzden.