Csgo fps im niye böyle?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
642
1599926550610.png

1599926574918.png

Şimdi pc geldikten beri yaptıklarımı anlatıcam:

İlk geldi kargodan ekran kartını montaladım bilgisayarı açtım, windows yüklü gelmişti ekran kartının driverini kurdum, ardından steam,discord,kaspersky,afterburner indirdim, bios f50 olarak gelmişti f51 e güncelledim sonra oyuna girdim 60 fps alıyodum nvidia ayarlarından düşey senkronizasyonu kapattım ama fpslerim aşırı değişiyodu yukarı bakıyorum 600 aşşağı 100 falan oluyo haritanın bazı yerleri 70 80 bazı yerleri 200 fps (en yüksek ayarlar hepsi) şimdi videoya bakıyorum abdullah abi burda 250 fps civarı alıyo ben 70-80 civarı alıyorum.

valorant da denedim 200 altına indiğini nadiren gördüm sizce csgo da sıkıntı mı var bi ayar değiştirmem mi gerekiyor?

ayarlardan süzmeyi kaparmısınız.

Windows nasıl yüklü geldi ya gelmeyecek diyorlardı ?

Ayarlar vs. videodakiyle aynımı

Ayarlar ve çözünürlük videodaki ile aynı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kıyak geçmişler muhtemelen bu arkadaşa :D
1280x960 16x süzme de oynuyodum düşürüp deniycem şimdi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Şimdi PC geldikten beri yaptıklarımı anlatıcam:

İlk geldi kargodan ekran kartını montaladım bilgisayarı açtım, windows yüklü gelmişti ekran kartının driverini kurdum, ardından steam,discord,kaspersky,afterburner indirdim, bios f50 olarak gelmişti f51 e güncelledim sonra oyuna girdim 60 fps alıyodum nvidia ayarlarından düşey senkronizasyonu kapattım ama fpslerim aşırı değişiyodu yukarı bakıyorum 600 aşşağı 100 falan oluyo haritanın bazı yerleri 70 80 bazı yerleri 200 fps (en yüksek ayarlar hepsi) şimdi videoya bakıyorum abdullah abi burda 250 fps civarı alıyo ben 70-80 civarı alıyorum.

valorant da denedim 200 altına indiğini nadiren gördüm sizce csgo da sıkıntı mı var bi ayar değiştirmem mi gerekiyor?
windows ayarlardan güç seçeneklerinden nihai performans seçili değil mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Ayarlar ve çözünürlük videodaki ile aynı mı ?

Kıyak geçmişler muhtemelen bu arkadaşa :D
Ayarlar vs. videodakiyle aynımı
aynıymış zaten :(

windows ayarlardan güç seçeneklerinden nihai performans seçili değil mi ?
nihai performans yok yüksek performans var o seçili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,457
Üyeler
188,108
Son üye
ahmetmeliksah
Geri