- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kışkırtıcı mesajı sen yazdın. Mod bakacak zatenböyle devam hocam
İlk kışkırtıcı mesajı sen yazdın. Mod bakacak zatenböyle devam hocam
bakabilir tabii ki haksız olduğumu düşünmüyorumİlk kışkırtıcı mesajı sen yazdın. Mod bakacak zaten
Hocam sakin uğraşmayın arkadaşla.Ya şuan beyinden yoksun fındık beyinliyle mi uğraşıcam gelmiş bana tavır gösteriyo şıtt klavye delikanlısı
Harbi komik konu, bilader kaçak mal kullanıyosun neyin kafası? Birde diyor ki virüs uygulamasından taratıyorum QODJEOANFOANXWKARDEŞİM AİLEM İZİN VERMİYOR.Ayrıca yapımcı zaten zengin ets 2 nın ne kadar unlu oldugunu bılıyoruz?Ayrıca virus uygulamalrından taratıp ındırıyoruz
senin pc ye bakalım istersen ?Harbi komik konu, bilader kaçak mal kullanıyosun neyin kafası? Birde diyor ki virüs uygulamasından taratıyorum QODJEOANFOANXW
ozaman boş boş yazmabakabilir tabii ki haksız olduğumu düşünmüyorum
uzatıcaz yani ha?senin PC ye bakalım istersen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ozaman boş boş yazma
Ne anlamda?senin PC ye bakalım istersen ?
Hocam mesaj kasıyor bırakın .uzatıcaz yani ha?
Ban yedi arkadaş heraldesenin PC ye bakalım istersen ?
indirin demiyom zaten hocam ? korsan oyunlada ilgili bir şey demedim ETS 2 Yİ TÜRKÇE CEVİRME yazdım. Bunun neresinden korsan destekKorsan oyun desteği forumda yok.
Dikkat et kendine ozamanBan yedi arkadaş heralde
he oyuzden dedım boş mesaj yazmmayın deme ?Hocam mesaj kasıyor bırakın .
LAN YAZMA DİYOM YAZMAuzatıcaz yani ha?
Üzüldüm senin adına, hem milletin hakkını yiyosun hem de korsan varken neden para vereyim diyosun. 9TL.Dikkat et kendine ozaman
Oynadığın oyun korsan, haliyle size yardım edince korsan kullanan oyuncuya destek verilmiş oluyor?indirin demiyom zaten hocam ? korsan oyunlada ilgili bir şey demedim ETS 2 Yİ TÜRKÇE CEVİRME yazdım. Bunun neresinden korsan destek