Ted Mosby
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,757
Nostalji yapıyım dedimTed ab senin ppye noldu [emoji15]
Nostalji yapıyım dedimTed ab senin ppye noldu [emoji15]
Aga ben de benim kasanın arkasını bir kere açmıştım, zor kapattım bastıra bastıra. Bence ilk önce ekran kartının kablosunu çıkar, bütün kablolamayı bitir ve kapağı bastırarak kapat sonra takarsın kartabenim sorunu cozekde beraber eglenek böyle ben eglenemiyorum .d
He dur bakimagalar yardım.d
Alttan geçirmeyi dene benimki alttan geçiyor agaagalar yardım.d
sorun o degilki bak fotoya kablo öndeki kapağa değiyor ips olan tarafa kapanmıyor kasami küçük benmi beceremedim anlamadımAga ben de benim kasanın arkasını bir kere açmıştım, zor kapattım bastıra bastıra. Bence ilk önce ekran kartının kablosunu çıkar, bütün kablolamayı bitir ve kapağı bastırarak kapat sonra takarsın karta
aklına bile getirme. çözüm arıyorum. kasayı delsene makkapla o altını kartın.omae wa mou shindeiru
senin kasa büyük baya
kasayı mi deleyip matkapla mi nE? 5.7 K para verdim babam ... .daklına bile getirme. çözüm arıyorum. kasayı delsene makkapla o altını kartın.
şıkışıyor demişşşin sıkışmaz oyle bi durumda.
deniyorum şimdi hemen bakalımAlttan geçirmeyi dene benimki alttan geçiyor aga
baban seni delmez lan. bisey olmaz. del sensenin kasa büyük baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasayı mi deleyip matkapla mi nE? 5.7 K para verdim babam ... .d
deniyorum şimdi hemen bakalım
Tamamda benim anakartta büyük atx falan değil. msi mpg z390 gaming edge acsenin kasa büyük baya
kasayı mi deleyip matkapla mi nE? 5.7 K para verdim babam ... .d
deniyorum şimdi hemen bakalım
Delemem ağa içim elvermiyor kasa 800 Tl .dbaban seni delmez lan. bisey olmaz. del sen
knk fotoya bak benim kasa ... kadar kalıyor senin kasanın yanındaTamamda benim anakartta büyük atx falan değil. msi mpg z390 gaming edge ac