Orada yan tarafta 2133 MHz yazabilir, ona takılma.görüntü aticaktim unutmuşum bir dk atayım foto anakart Gigiabayte b450m s2h
Anakart marka modeli nedir?
Bir modül 3200 MHz iken diğer modül 2133 MHz'de çalışamaz.
anladım tamamdır fotodan önce cevap geldi .d eyw ama 2 ram olduğu için merak ettim yani dual channel değilOrada yan tarafta 2133 MHz yazabilir, ona takılma.
Zaten kontrol ettiğinde 3200 MHz olduğunu görürsün.
"2 RAM olduğu için merak ettim yani dual channel değil"anladım tamamdır fotodan önce cevap geldi .d eyw ama 2 ram olduğu için merak ettim yani dual channel değil
Görev yöneticisinde hız kaç olarak gözüküyor orası önemli olan.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım tamamdır fotodan önce cevap geldi .d eyw ama 2 ram olduğu için merak ettim yani dual channel değil
aga dual channel olarak geçmiyor .d ondan dolayı 2 sinin ayrı ayrı ayarını yapmam gerekir sanmıştım"2 RAM olduğu için merak ettim yani dual channel değil"
Ne demek la bu?![]()
başka yapmam gereken bir ayar varmı BIOS da ?"2 RAM olduğu için merak ettim yani dual channel değil"
Ne demek la bu?![]()
Dual channel olur işte 2 ram takmışsınaga dual channel olarak geçmiyor .d ondan dolayı 2 sinin ayrı ayrı ayarını yapmam gerekir sanmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başka yapmam gereken bir ayar varmı BIOS da ?
Çok saçma, zaten pek de düzgün anlamadımaga dual channel olarak geçmiyor .d ondan dolayı 2 sinin ayrı ayrı ayarını yapmam gerekir sanmıştım![]()
onu demiyom boşver anlatamadım .d başka yapmam gereken BIOS ayarı varmi peki .dÇok saçma, zaten pek de düzgün anlamadım.
2 tane modül taktıysan çift kanaldır.
Teyit etmek için de gidip CPU-Z'den bakabilirsin Memory sekmesinden.
XMP/D.O.C.P. haricinde yapman gereken pek bir ayar yok.onu demiyom boşver anlatamadım .d başka yapmam gereken BIOS ayarı varmi peki .d