Windows kendi kendine şifre değiştirmesi (Acil)

Pwedıpa

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bugun bılgısayarı kapatıp dısarı cıktım eve geldıgımde bılgısayarı actım ve sıfremı gırdıgımde yanlıs parola diyordu baska bır admın hesabı acıp netplıwz den asıl hesabımın sıfresını degıstırmeye calısıcaktım ama oda olmadı
help.png
ben bu sıfreyı nasıl degısıtebılırım cmd acıp net user "xxxx"1236 gıbı komutları denedım ama hesabımın adını gırdıgımde yıne yanlıs kullanıcı dıyordu ben şuan nasıl kullandıgım oturuma gecebılırım yardımcı olabılrımısınız yarın odevımı teslım etmem gerekıyor :(

Arkadaşlar bugun bılgısayarı kapatıp dısarı cıktım eve geldıgımde bılgısayarı actım ve sıfremı gırdıgımde yanlıs parola diyordu baska bır admın hesabı acıp netplıwz den asıl hesabımın sıfresını degıstırmeye calısıcaktım ama oda olmadı Alıntıyı görüntüle ben bu sıfreyı nasıl degısıtebılırım cmd acıp net user "xxxx"1236 gıbı komutları denedım ama hesabımın adını gırdıgımde yıne yanlıs kullanıcı dıyordu ben şuan nasıl kullandıgım oturuma gecebılırım yardımcı olabılrımısınız yarın odevımı teslım etmem gerekıyor :(
kendi kendine şifre değişti ise hacklenmiş olabilirsin bu arada ama tam bilmiyorum

Virüs taraması yap.

yaptım ama hıcbır sonuc yok
hacklenmiş olabilirmisin acaba bugün yada 1 gün önce falan düşük boyutlu herhangi bir şey indirdinmi word belgesi tarzı yada mail den gelen bir bağlantıya tıkladınmı

Kendi kendine yapmaz, ya hacklendin ya da birisi değiştirdi.

bılgısayarın ıcınde önemli dosyalar var o dosyalara ulasabılsem format atıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok hayır
hacklenmiş olabilirsin yada antivirüs ün farkedemeyeceği kadar küçük boyutlarda bi virüs olabilir bilgisayarında pinimi unuttum diye bir şey olması gerek orda onu dene istersen

hacklenmiş olabilirsin yada antivirüs ün farkedemeyeceği kadar küçük boyutlarda bi virüs olabilir bilgisayarında pinimi unuttum diye bir şey olması gerek orda onu dene istersen
onu denedım ama dll hatası verıyor

netpliwzden sıfreyı nasıl degıstırebılcegımı bılıyormusn?

Madem yöntemler işe yaramıyor ve çok önemli bilgiler var o zaman veri kurtarma hizmeti veren firmalar ile görüşün. Sorunu anlatın onlar kurtarabilir.

sen büyük ihtimal hacklendin bende bilmiyorum nasıl şifre değiştirilir hiç ihtıyacım olmadığı için bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri