İmei kaydı yapılmazsa ne olur

Reaksiyon skoru
53
İmei kaydı yaptırılmazsa ne olur ? telefona sim takma dışında bir problem çıkıyor mu ?

Telefonda herhangi bir arama yapamazsın sms atmazsın
Binevi tablet gibi olur telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba sadece mesaj ve konuşmada kısıt var yani ben 30 TL ye 3310 alıp sim kartını ona takar ve xx marka kayıtsız telefonla beraber günlük işlerimi rahatçacdevam ettirrbilir miyim ?
Eski bir telefonun imeisini attırmak daha mantıklı

galiba sadece mesaj ve konuşmada kısıt var yani ben 30 TL ye 3310 alıp sim kartını ona takar ve xx marka kayıtsız telefonla beraber günlük işlerimi rahatçacdevam ettirrbilir miyim ?

Öyle yapmak yerine 30 TL'ye Nokia 3310 alıp onun içinde olan IMEI'yı IMEI'sız telefona aktar.

Böyle yaparsan kayıtsız olan telefon ile konuşma yapabilirsin.

O şekilde yapabilirsin. İnternete bağlanan bir telefonun IMEI'sini kopyalarsan normal şekilde kullanabilirsin aslında ama bu yasa dışı. Para cezası var.

Öyle yapmak yerine 30 TL'ye Nokia 3310 alıp onun içinde olan IMEI'yı IMEI'sız telefona aktar.

Böyle yaparsan kayıtsız olan telefon ile konuşma yapabilirsin.
imei aktarma nasıl oluyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O şekilde yapabilirsin. İnternete bağlanan bir telefonun IMEI'sini kopyalarsan normal şekilde kullanabilirsin aslında ama bu yasa dışı. Para cezası var.
o zaman hiç bulaşmayayım 2 telefonlu seçenek en iyisi galiba

Nokia 3310'un IMEI'si yerine internete bağlanabilen farklı bir cihaz bulup veya alıp onunkini kopyalarsan internete de girebilirsin. Tekrar hatırlatayım ama, yasa dışı ve fark edilirse ceza yersin.

Ne yapacan 3310 u Nokia x2-00 filan 2010 model genç isi. Cift hoparlor bluetooth internet paylasimi filan var. Bendeki 3g li tabletin imesi silindi yazılım atınca,evde atıl durumda olan 6230 un imeisini yazdım sorun olmadı.

Geri