Ps4 mü yoksa pc toplamakmı ?

dostum pc sistemi hiçbir şeye değişme ama eğer amacın oyun oynamaksa bence ps4 almalısın
Knk işte en az bi sistem toplamaya kalksan rahat 8.000k monitör dahil ama şimdi her şeyin yenisi çıkıyo o zmn almak isticem bide sınırlı bütçe mesela bişey yetmicek artık yenisini almak zorunda kalcam aalında bnde ps4 ten yanayım önerin için sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsi görüşüm PC.
Eyw knk

Knk işte en az bi sistem toplamaya kalksan rahat 8.000k monitör dahil ama şimdi her şeyin yenisi çıkıyo o zmn almak isticem bide sınırlı bütçe mesela bişey yetmicek artık yenisini almak zorunda kalcam aalında bnde ps4 ten yanayım önerin için sağol

Eyw knk
rica ederim dostum

Değişik bir bakış açısı :)

Eyw knk
Alıcağın sistem seni uzun zaman götürür ama.

şu zamanda pc toplamanı öneririm çünkü konsol fiyatları uçmuş durumda

7000 tl bütçe ile her oyunu açacak sistem toplayabilirsin

5.500 TL ile tüm oyunları ultrada oynatan sistem topladım memnunum. Monitör dahil. Sen 7/8 bine daha iyileri dizersin. Sorun çıkmaz.

700 TL monitör.
4800 kasa
Ryzen 7 2700x işlemci (wraith prism soğutucu)
Galax GTX 1660 Super
2*8 3000 MHz xpg ram
Asrock b450m 3200 MHz anakart
Xpg 256 GB 3000/1200 M2 ssd
500w 80+ aerocool cylon rgb PSU
Dark diamond pro kasa.

kardeşim ben sana bu sitemi al demiyicem ama pc yi değişme pc gereklilikdir konsol kullanıyorum ama oyun dışında bir işe yaramayn bir şey pc almanı öneriim

Geri