rtx 2060 super'e anakart önerisi

KeremIRF

80+
Reaksiyon skoru
7
Dostlar merhaba, önümüzdeki aylarda yeni bir sistem toplamayı planlıyorum ancak kararsız olduğum bazı konular var. Ekran kartı olarak RTX 2060 SUPER ve işlemci olarak da ryzen 7 3700x almayı düşünüyorum. M.2 ssd ve 16 gb (2x8) alacağım. Anakart konusunda pek bilgi sahibi değilim, izlediğim videolarda gösterilen ekran kartlarından da emin olamıyorum. Sizin önerileriniz nedir?

3700x fazla amacın ne bilgisayar kullanırken?3600X alıp güzel bir b450 tomahawk max alabilirsin.

Bütçe?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060supere işlemcin fazla 3600x yeterli olur b450m anakart iyidir.

3700x fazla amacın ne bilgisayar kullanırken?3600X alıp güzel bir b450 tomahawk max alabilirsin.
performans olarak çok fark yoksa R5 3600x de alabilirim o konuda da çok bilgim yok çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750-800 liraya kadar olabilir. Ekran kartı ve işlemciyi amerikadan aldığım için daha ucuza geliyor ancak anakartı buardan alacağım o yüzden olabildiğince fiyat performans lazım.

Yayın yapacak mısın?

Dostlar merhaba, önümüzdeki aylarda yeni bir sistem toplamayı planlıyorum ancak kararsız olduğum bazı konular var. Ekran kartı olarak RTX 2060 SUPER ve işlemci olarak da ryzen 7 3700x almayı düşünüyorum. M.2 ssd ve 16 gb (2x8) alacağım. Anakart konusunda pek bilgi sahibi değilim, izlediğim videolarda gösterilen ekran kartlarından da emin olamıyorum. Sizin önerileriniz nedir?

Tuf b450 pro senin için ideal dostum

Dostum azıcık çıkarak b450 tomahawk max alabilirsin.Çok çok iyi bir anakart ama @ultrAslan hoamın belirtiği anakart da iyidir.

B450 anakart alıyorsan MSI alacaksın, en kalitelilerini o üretir :) Hem faz yapısı bakımından hem vram soğutması bakımından :)

Asus Tuf tavsiye etmem, hem daha pahalılar hem de MSI kadar iyi değiller. Çok yakın anakakartlar ancak MSI bir tık daha önde. Zaten eşit olsalar bile MSI daha ucuzken neden Asus alasın ki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,210
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri