Hayır, görmedim ama 5000 tl lik sistemde rx 570 de görmedim 1650s alınmalı.o fiyata en iyi bunlar gelir sen hiç 5000 TL lik sistemde 2060 Super gördünmü
komik:do fiyata en iyi bunlar gelir sen hiç 5000 TL lik sistemde 2060 Super gördünmü
Nesi komik şaka mısın sen ?komik:d
Her neyse anladığım kadarıyla siz çok biliyorsunuz sisteminizi kurun.şimdi bakınca ben 6000 TL sistemde 580 gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
site linki atarmısın
Hayırdır biraderNesi komik şaka mısın sen ?
Konuşmaya bak ya birader mirader hayırdır sana ne oluyor çocuk bişey yazmış komik falan ne bunlar yaşın kaç seninHayırdır birader
Sanane kardeşim benim yaşımdan. üste bak barışa ne yazmş komik yazdım bende birşeymi var bunda. Şakamısın falan yazıyorsun. konuyu uzatmayalım tamam hadi.Konuşmaya bak ya birader mirader hayırdır sana ne oluyor çocuk bişey yazmış komik falan ne bunlar yaşın kaç senin
Uzatma tamam orada komiklik olsun diye bir şey yazmamış sen trol istiyorsan başka yer de ara insanlar çözüm,öğrenmek için burada sen geyik yap,boş mesaj yaz diye değilSanane kardeşim benim yaşımdan. üste bak barışa ne yazmş komik yazdım bende birşeymi var bunda. Şakamısın falan yazıyorsun. konuyu uzatmayalım tamam hadi.