Adata su750 alınır mı

Abarttığınız kadar sorunlu değil ama. Sadece biraz fazla göze batmış o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu SSD'leri yıllarca kullanıp da memnun olan bir çok kullanıcı var.
ben birkaç ayda soğudum. onlar hiçbir şey bilmeyenşer

QLC bellek kullanan bir SSD'de yüksek doluluk oranlarına erişildiğinde hız düşmesi yaşanması çok normal.
Doluluk oranı %28 di. Bende hız düşmesi yoktu ama sistemi kilitliyordu yani ekran donuyor ama mevcut efektler hareket ediyordu. Gigabyte SSD'ye geçince her şey düzeldi. Buna driver kaynaklı demeyin direkt diski klonladım. Sıfırdan Windows kurmadım ayrıca SSD 85 dereceye kadar çıkmıştı. Şimdiki SSD 33 derece.

1601065425700.png

1601065440318.png

Doluluk oranı %28 di. Bende hız düşmesi yoktu ama sistemi kilitliyordu yani ekran donuyor ama mevcut efektler hareket ediyordu. Gigabyte SSD'ye geçince her şey düzeldi. Buna driver kaynaklı demeyin direkt diski klonladım. Sıfırdan Windows kurmadım ayrıca SSD 85 dereceye kadar çıkmıştı. Şimdiki SSD 33 derece.
Eskiden Corsair Force LE SSD'im vardı. Yaklaşık 1-2 sene kullandıktan sonra sistem durduk yere mavi ekran hatası verdi ve bir daha hiç açılmadı. İkincil disk olarak taktığımda ise disklerim bölümünde gözükmüyordu. Uzun uğraşlar sonucu firmware güncellemesi yaptım ve SSD'im hayata döndü. Bu tarz sorunlar genellikle firmware'dan kaynaklanıyor.

Sendeki sorunsuz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden Corsair Force LE SSD'im vardı. Yaklaşık 1-2 sene kullandıktan sonra sistem durduk yere mavi ekran hatası verdi ve bir türlü açılmadı. İkincil disk olarak taktığımda ise disklerim bölümünde gözükmüyordu. Uzun uğraşlar sonucu firmware güncellemesi yaptım ve SSD'im hayata döndü. Bu tarz sorunlar genellikle firmware'dan kaynaklanıyor.
İşe yaramıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,333
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri