4JAVEXX
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
Yok aga her şey yalan yok biz dünyada en iyi uzaktan eğitim sistemini kurduk şöyle böyle diyolar ebadan canlı dersim var canlı dersime giricem, giremiyorum. Yok msvcp144.dll eksik falan diyo saçma saçma işler düzgün sorunsuz bir program bile çıkaramıyolar. Hadi program bozuk değil benim bilgisaarım bozuk olsun araştırdım düzgün açlısması için Microsoft Visual 2015 C++ İndirmem gerekiyomuş onu indireyim dedim uyarı çıktı güncel Microsoft Visuala sahipsiniz diye dedim MSVCP144.dllyi dosya olarak indireyim atayım diye bakıyorum zaten MSVCP144.dll var neyse dedim belki dosya bozuktur değiştirdim internette indirdiğimle yok yine aynı. Gerçekten afrika vs. gibi ülkeleri saymazsak uzaktan eğitimde en saçma ülke biziz. Millete tablet dağıtcaz falan dediler nerde tabletler o kadar saçma düzen var ki 8gb internet veriyolar 8gb neye yeticek allah aşkına az mantık. Ders programları zaten ayrı kendi ders programım saat 12:40 ders başlıyo akşam 19:10a kadar Web Sitesi Programlama allah aşkına insan bi der bunlara yarım saat 1 saatlik mola verelim dersler saat 9 yada 10da başlasın günü geri kalanı onlara kalsın der. Türkiyede anlaşılan eğitim sistemi şu 16 Saat aralıksız ders çalış 8 saat uyu. Yani ben 11de kalkıcam kahvaltı hazırlayıp yiyicem ve direk derse geçip 7 saat boyunca ders mi görücem beyin dayanmaz aga insan bunalır ya cidden o kadar saçma ki yine edebiyat vs. olsa gerçekten iyi dinlersin ama kodlama dersi bir de ben o kodları o yorgunlukla ezberlemeye mi çalışıcam ?