tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar. 20-25 TL’ye kaliteli uçlu kalem önerebilir misiniz? Daha önce iki kere scrikss marka aynı kalemden kullandım. Gayet iyiydi.
faber castel al geçMerhabalar. 20-25 TL’ye kaliteli uçlu kalem önerebilir misiniz? Daha önce iki kere scrikss marka aynı kalemden kullandım. Gayet iyiydi.
faber al işine bak agaMerhabalar. 20-25 TL’ye kaliteli uçlu kalem önerebilir misiniz? Daha önce iki kere scrikss marka aynı kalemden kullandım. Gayet iyiydi.
İlk kalemim faber castel’di 2 günde bozuldu.Hoşuna gidenden al nolcak.
rotring tikky tabikide ben de şu an kullanıyom memnunumMerhabalar. 20-25 TL’ye kaliteli uçlu kalem önerebilir misiniz? Daha önce iki kere scrikss marka aynı kalemden kullandım. Gayet iyiydi.
harbi lan ben genelde tipini sevdiğimi alıyom onu seçmenin bi yolu yok çünkü benim bildiğimHoşuna gidenden al nolcak.
0.5 ten 0.7 ye oc yaptıfaber al işine bak aga
o paraya faber iyi
bi de oc yaptınmı (!)
Hocam faber castel ısınıyormuş (!)faber al işine bak aga
o paraya faber iyi
bi de oc yaptınmı (!)
rotring ortalama 2yıl ömür sunuyor hocam hem 8k oyunculuk için idealİlk kalemim faber castel’di 2 günde bozuldu.
Düdüklesen inanmam önceden çok kullandım bişi olmadı şuan bende silgisi var bitmek bimiyor namussuz.İlk kalemim faber castel’di 2 günde bozuldu.
Hiç hoşuma gitmedi ya.rotring tikky tabikide ben de şu an kullanıyom memnunum
migros’tan aldım 2 gün sonra bozulmuştu.Düdüklesen inanmam önceden çok kullandım bişi olmadı şuan bende silgisi var bitmek bimiyor namussuz.