Forum yönetiminin cevapları hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ismail03

80+
Reaksiyon skoru
1
İyi günler.Konuyu okumadan önce DADG fanlarının objektif davranmalarını istiyorum.Bugün forumda dolaşırken yöneticilerin üyelere karşı tutumu dikkatimi çekti.
Üyelerden herhangi biri aksi bir şey iddaa ettiğinde azarlar yada küçük görecek şekilde cevaplar verilmiş
yönetimin mesajları sitemkar gibi geldi

Verilen emeğe saygısızlığı bi kenara bırakıp Forum siteleri, doğru bilgiyi aktarmaya aracılık etmeyi amaçlar.
Amacım bu platformun gelişmesi platformdan en iyi bir şekilde faydalanmak ve gerekirse bilgim alanında (web uygulama java programlama, Hemşirelik hizmetleri) konular destekler sunabilirim.Eleştirilerimi yanlış anlamaz kendi içinizde bir öz eleştiri yaparsanız bu platform için daha faydalı olabilir. :)

Bence samimiyetten verilmiş cevaplar bunlar. Kimseyi aşağıladığını ya da küçümsediğini düşünmüyorum.

Öyle sizli bizli muhabbetler arıyorsan burası yeri değil. Zaten bizi biz yapan şey samimiyetimiz, bizim takipçilerimiz bunu bilir aynı şekilde bizle diyalog kurar.

aile içinde olur öyle şeyler ;);) (y)

Bence samimiyetten verilmiş cevaplar bunlar. Kimseyi aşağıladığını ya da küçümsediğini düşünmüyorum.
Bilmiyorum ama ben şahsen konu açmaya çekindim. Telefon önerileri /SSD önerisi hakkında :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle sizli bizli muhabbetler arıyorsan burası yeri değil. Zaten bizi biz yapan şey samimiyetimiz, bizim takipçilerimiz bunu bilir aynı şekilde bizle diyalog kurar.
Konuyu yanlış aksetmişim.Sizli bizli konuşmalardan bahsetmiyorum.Aradığım şey 2. derece samimiyet değil.

Bilmiyorum ama ben şahsen konu açmaya çekindim. Telefon önerileri /SSD önerisi hakkında :D
Çok fazla bir etkileşiminiz bulunmuyor. Burada bir şeyler yazıyo olsanız herhangi bir şeyden çekinmemeniz gerektiğini anlayabilirdiniz. Çok fazla yanlış bilgi veren kişilere bile herhangi sert bi çıkışma olmaksızın sadece uyardılar.

Aşırıya kaçmış bir cevap olduğunu düşünüyorsan yolla bize değerlendirelim :)

Çok fazla bir etkileşiminiz bulunmuyor. Burada bir şeyler yazıyo olsanız herhangi bir şeyden çekinmemeniz gerektiğini anlayabilirdiniz. Çok fazla yanlış bilgi veren kişilere bile herhangi sert bi çıkışma olmaksızın sadece uyardılar.
Facebook grubunda varım.Aktif olmasamda yorumlar yapıyorum oluşumu az çok tanıyorum :)

İyi günler.Konuyu okumadan önce DADG fanlarının objektif davranmalarını istiyorum.Bugün forumda dolaşırken yöneticilerin üyelere karşı tutumu dikkatimi çekti.
Üyelerden herhangi biri aksi bir şey iddaa ettiğinde azarlar yada küçük görecek şekilde cevaplar verilmiş
yönetimin mesajları sitemkar gibi geldi

Verilen emeğe saygısızlığı bi kenara bırakıp Forum siteleri, doğru bilgiyi aktarmaya aracılık etmeyi amaçlar.
Amacım bu platformun gelişmesi platformdan en iyi bir şekilde faydalanmak ve gerekirse bilgim alanında (web uygulama java programlama, Hemşirelik hizmetleri) konular destekler sunabilirim.Eleştirilerimi yanlış anlamaz kendi içinizde bir öz eleştiri yaparsanız bu platform için daha faydalı olabilir. :)
Laftan anlamayan üyelerle uğraşırılırsa ortada kırıcı sözcükler kullanılabiliyor.
Bu durumun her zaman gerçekleşen bir olay değil.

Konuyu yanlış aksetmişim.Sizli bizli konuşmalardan bahsetmiyorum.Aradığım şey 2. derece samimiyet değil.
Sizli Bizli = Plaza Türkçesi
Örnek verecek olursam Yeni sistem Tam bir BALON konusu
Konuyu açan arkadaşın üslubu ve sunulan hizmete yaptığı davranış kesinlikle saygısızca ama bu kişiye doğru bilgiyi sunup kazanabilir forum hakkında varsa önyargılarını yıkabilirsiniz.
2015 Yılında 40.000 üyeli bir foruma sahiptim Xenforo altyapılı Üye yönetmek,tatmin etmek zor olsada deneyin :)

Laftan anlamayan üyelerle uğraşırılırsa ortada kırıcı sözcükler kullanılabiliyor.
Bu durumun her zaman gerçekleşen bir olay değil.
Forumlarda amaç zıt görüşlü kişilerin fikirlerini bir yöne çekebilmek veya fikir alışverişinde bulunmaktır. :) Kişi laftan anlamıyorsa ve inat ediyorsa Sessize Al(Mute/Uyar) özelliğini kullanabilir,Bilgi kirliliğini ve gereksiz tartışmaları engelleyebilirsiniz :)

Bu tarz konulardaki insanlarla ilk diyaloglarımız değil bunlar. Olayın arka tarafını bilmediğin için size bunlar ilkmiş gibi geliyor ama değil.

Gerçekten anlamak, öğrenmek isteyip buraya gelen onlarca arkadaş var. Güzelce konuşup anlaşıldı hepsiyle gayet güzel muhabbetlerimiz oluyor fakat o gördüğünüz istisnalar hiçbir şekilde anlaşmaya varamıyor :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri