Lol gold elodan nasıl çıkabilirim

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,636
merhaba ben plata çıkmak istiyorum fakat çok kanser geliyor genelde takıma jungle mainim kayn oynuyorum genelde ben kassam bot lane kaybediyor yada mid felan genelde hiç karşı junglea kaybetmem düzenli olarak ejder almaya çalışırım fakat olmuyor takıma çok kanser geliyor genellikle gold 1den gold 2ye düştüm daha yeni bunun hakkında ne yapmam lazım önceki sezonu gold 1 bitirdim bu sezonuda plat bitirmek istiyorum önceki sezon amumu-kayn maindim sizce hangi heroları oynamalıyım hesabın ismi firstJungle maç geçmişlerime felan bakarsınız ona göre önerirseniz sevinirim

bot cample kazanırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba ben plata çıkmak istiyorum fakat çok kanser geliyor genelde takıma jungle mainim kayn oynuyorum genelde ben kassam bot lane kaybediyor yada mid felan genelde hiç karşı junglea kaybetmem düzenli olarak ejder almaya çalışırım fakat olmuyor takıma çok kanser geliyor genellikle gold 1den gold 2ye düştüm daha yeni bunun hakkında ne yapmam lazım önceki sezonu gold 1 bitirdim bu sezonuda plat bitirmek istiyorum önceki sezon amumu-kayn maindim sizce hangi heroları oynamalıyım hesabın ismi firstJungle maç geçmişlerime felan bakarsınız ona göre önerirseniz sevinirim
şöyle kanser elolardan çıkmak için bir şampiyonu baya geliştirmen lazım kısaca şampiyon havuzu geniş bir şekilde çıkman çok zor kısaca otp olarak çıkabilirsin

bot cample kazanırsın

şöyle kanser elolardan çıkmak için bir şampiyonu baya geliştirmen lazım kısaca şampiyon havuzu geniş bir şekilde çıkman çok zor kısaca otp olarak çıkabilirsin
hayır bot camplesem top lane felan kaybediyor illa genele 1 veya 2 lane çok rahat kaybediyor ondan nereye gideceğimi şaşırıyorum hem 100k kayn var her maçım genelde darkin olarak geçiyor dediğimde 100maç kayn attıysam en fazla 6 7 gölge olmuşumdur

hayır bot camplesem top lane felan kaybediyor illa genele 1 veya 2 lane çok rahat kaybediyor ondan nereye gideceğimi şaşırıyorum hem 100k kayn var her maçım genelde darkin olarak geçiyor
duo bul kendine mid jg çıkarsınız

bır tane mıd veya solo maın arkadas bulamn gereklı o kısı tasıyıcı bır karakterler oynamalı ve onu campleyıp kastırmalısın onun dısında metayı takıp et apophıs ızle o metada ıyı seyler gosterıyor daha bugun jungle graves ızledım baya da ıyı hecarım fıddlestıcks var oyle ıste

jungle oynuyosan
rammus al dostum

her laneyi taşırsın

hoş hero ölmüyor :D

ama işte nerden bulacağım bitane prem vardı oda baya tilt oldu bıraktı lolü
lol sayfaları bazen duo bulma paylaşımı yapıyor ordan

Geri