Batuhan Akbaş
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,671
Şuan bence farklı bir içeriğin yoksa twitche başlamak pek mantıklı değil. Veya yayın saatini büyük yayıncılardan çok farklı yapman lazım.
Meme açmıyorsan büyüyemezsin. Twitch’te şuan tüm büyük kanallar eskiden böyle meme açmalı yayınlar olmadığı dönemlerde büyüdü o yüzden şimdi büyümek çok çok zor. Cned le pre girmiyorsan kendine müzisyenle among us oynamıyorsan zor büyürsün. Valorant’ta immo fln olup takımlara girmeye çalış ben öyle yapıyorumSelam arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere yayın açmak istiyorum. Sistemim ve internetim uygun.
Şuan twitch de açıyorum ama izleyici pek yok 1-3 kişi anca gelip gidiyor. Farklı platform olarak Dlive'a baktım orda da her katagoride belirli 10 15 yayıncı izleniyor geriye kalan izlenemiyor.
Nonolive açtım yayına bot atıyor direk 30 40 izleyici. Facebook bakmadım hiç.
Sizce hangi platform'da açmalıyım. Ek olarak dikkat çekici neler yapabilirim?
Bence en iyi saat 9 gibi yemek yenmiş oturulmuş oluyorbu iş sabırla olacak şey 1 2 yayında hop 50 izleyici 100 izleyici imkansız sen açtıkça insanlar gelecektir ve açtığın saate de bağlı örneğin sen gece 1de yayın açsan fazla kişi gelmez ya da sabahın 10 11'inde açsan
"veya yayın saatini büyük yayıncılardan çok farklı yapman lazım." buna dikkat ediyorum zaten ve oynadığım oyunda çekiliş yapacağım gibi başlık yazıyorum yayına pek dikkat çekemedimŞuan bence farklı bir içeriğin yoksa twitche başlamak pek mantıklı değil. Veya yayın saatini büyük yayıncılardan çok farklı yapman lazım.
işte aradığım yorumMeme açmıyorsan büyüyemezsin. Twitch’te şuan tüm büyük kanallar eskiden böyle meme açmalı yayınlar olmadığı dönemlerde büyüdü o yüzden şimdi büyümek çok çok zor. Cned le pre girmiyorsan kendine müzisyenle among us oynamıyorsan zor büyürsün. Valorant’ta immo fln olup takımlara girmeye çalış ben öyle yapıyorum![]()