Nvidia sürücüsünde sorun çıktı

Reaksiyon skoru
102
bugün sürücüyü güncelledim sonra pc yi yeniden başlattım her şey otursun diye normal çalıştı sonra işlerimi hallettim kapadım 2 saat süre geçti ortalama açtım pc yi ama bios a girmek için tuş gösterilern yer varya oraya geliyor sonra monitörde sinyal yok diyor bilgisayar açık sonra açma tuşuna basılı tutup kapadım açtım açıldı sonra kapadım işimi halletim bi sonraki açışımda aynısı oldu ve büyük ihtimalle bi sonrakindede olacak daha önceki drivere nasıl güncelliyeceği başka bişeyden kaynaklanıyor olabilirmi sizce iyi sürüm varsa onu kurim
Kafanızı şişirdim ama anca böyle olabilirdi

Ekran kartı marka modeli ne bi paylaş sürücüsün paylaşayım senin için.

bugün sürücüyü güncelledim sonra PC yi yeniden başlattım her şey otursun diye normal çalıştı sonra işlerimi hallettim kapadım 2 saat süre geçti ortalama açtım PC yi ama bios a girmek için tuş gösterilern yer varya oraya geliyor sonra monitörde sinyal yok diyor bilgisayar açık sonra açma tuşuna basılı tutup kapadım açtım açıldı sonra kapadım işimi halletim bi sonraki açışımda aynısı oldu ve büyük ihtimalle bi sonrakindede olacak daha önceki drivere nasıl güncelliyeceği başka bişeyden kaynaklanıyor olabilirmi sizce iyi sürüm varsa onu kurim
Kafanızı şişirdim ama anca böyle olabilirdi
kurim? Bu arada PC açılmıyorsa nasıl driver kuracaksınız? DDU ile driveri silip baştan yükleyin.

1650
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurim? Bu arada PC açılmıyorsa nasıl driver kuracaksınız? DDU ile driveri silip baştan yükleyin.
pc açılıyor yukarıda anlattım

1650

PC açılıyor yukarıda anlattım
ama bios a girmek için tuş gösterilern yer varya oraya geliyor sonra monitörde sinyal yok diyor bilgisayar açık sonra açma tuşuna basılı tutup kapadım açtım açıldı

öneri?

Laptopmu masaüstümü?

AMD ye kurban olun siz(!)

Amd driver yapıyor muş demek
nvidia battı :D

bu işlere çok yatkın değilim şimdi amd iyi driver mi yapıyo kötü mü
kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor
ben bu güne kadar hiç driver sorunu yaşamadım o yüzden bana göre iyi
nvidia da ise bu aralar sorun var gibi görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri