Çözüldü✓ 1660s Almak Yerine 1660 Alınır mı?

Custom modele göre değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modeller ?
Mesela 24g2u dan samsung un Curved monitörüne veya gp bir monitöre düşmek gibi

Knk yazdığımı okuduysan ben 1660s i aldırmak için yırtınıyorum sen bana 2060 diyorsun. Para olsa niye 2060 almayayım ki?
taksit düşünebilirsin bence. 1660s almak saalaklık şuan hiç bi extra özelliği yok denilebilir.

Sen çok şey istiyorsun şu an bile 1660Ti sınır.
Böyle düşünüyorsan al 1660S gelecekte en azından 1 tık daha rahat edersin.
Aynen oylr artık 1660ti sinir

24g2u 1600 TL ye falan düşse her şey tam olucakta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2060 aldırabilme ihtimalim %1 falan ama yine de sağol
DOSTUM BULDUM . kesinlikle ama kesinlikle rx 5600 xt alabilirsin. gaming gecesinde 3 FANLI modeli 2600 e düşmüştü ve rtx 2060 la aynı performans ve sorunlu bi kart da değil xfc modeli mi neydi KESİNLİKLE ona bakmalısın. indirim kovala . 2 hafta ard arda o geldi indirime yine gelir bence . stok var gibi ellerinde.

DOSTUM BULDUM . kesinlikle ama kesinlikle rx 5600 xt alabilirsin. gaming gecesinde 3 FANLI modeli 2600 e düşmüştü ve rtx 2060 la aynı performans ve sorunlu bi kart da değil xfc modeli mi neydi KESİNLİKLE ona bakmalısın. indirim kovala . 2 hafta ard arda o geldi indirime yine gelir bence . stok var gibi ellerinde.
Hazır sistem alacağım :(

Dostum 5600XT'ninde sana bakarsak teknolojik olarak + özelliği yok ki.
Bırak adam bütçesini zorlayarak istediğini alsın.

kanka ama rtx 2060 ile aynı performans 60 70 tl ekleyerek 20 fps geldiğini düşünsene oyunlarına.... lütfen yanlış yönlendirmeyin.

Aslında tek amacım 6 senelik külüstürden kurtulmak da, almışken Bi tık iyi bişey olsun istiyorum, biliyorum ki yaklaşık 3-4 yıl bu sisteme bir yükseltme yapmam çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri