100W önerelim Battlecruiser önerelim 120 GB SSD ne dersin dostum?Sistemindeki diğer parçaları yazmazsan güç kaynağı öneremeyiz, ya sisteminin istediğinden daha düşük bir güç kaynağı önerirsek ?
10400f 2060 süper corsair 2x8 gb ramSistemindeki diğer parçaları yazmazsan güç kaynağı öneremeyiz, ya sisteminin istediğinden daha düşük bir güç kaynağı önerirsek?
Bunları önerebilirim, hepsi birbirinden kaliteli harika parçalardır.10400f 2060 süper corsair 2x8 gb ram
sisteme 550 watt yetermiBunları önerebilirim, hepsi birbirinden kaliteli harika parçalardır.
![]()
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W 80+ 120mm Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Kingston FURY 3D KC-S44480-6F 2.5 inç 480 GB SATA 6.0Gb/s Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston FURY 3D KC-S44480-6F 2.5 inç 480 GB SATA 6.0Gb/s yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet yeterli.sisteme 550 watt yetermi
reis ssd ve psu güzelde kasa nın önünde 3 tane fan olsa daha güzel olur gibime geliyo bide ben crazyreign gibi biraz rgb bağımlısıyımEvet yeterli.
O zaman bu kasayı alabilirsin, gayet performanslı bir kasadır.reis ssd ve psu güzelde kasa nın önünde 3 tane fan olsa daha güzel olur gibime geliyo bide ben crazyreign gibi biraz RGB bağımlısıyım